facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lichtcentrum Hengelo

Lichtcentrum Hengelo

Info

Lichtcentrum Hengelo, de grootste Verlichtingsspeciaalzaak van Oost-Nederland! - Het adres voor al uw verlichting, decoratie, (klein)meubelen en cadeauartikelen!

Geschiedenis

Lichtcentrum Hengelo is de grootste verlichtingsspeciaal-zaak van Oost-Nederland met meer dan 1200m² aan verkoopoppervlakte. We bestaan inmiddels meer dan 19 jaar en dat is ook de reden dat u bij ons aan het juiste adres bent voor een goed lichtadvies.

Verlichting is een belangrijk onderdeel van het interieur. In welke stijl uw woning ook is ingericht – er is één ding waar niemand om heen kan. De juiste verlichting is de bepalende factor voor een geslaagd interieur. De verlichting bepaalt de sfeer in uw woning en kan het karakter van uw interieur maken of breken.

Wij staan bekend om ons uitgebreide assortiment armaturen van allerlei verschillende materialen. Ze hebben elk hun eigen bijzondere uitstraling. Van modern tot klassiek en van luxe tot sober design. Daarnaast zijn wij bij menigeen bekend om ons grote assortiment schemerlampkappen.

Naast een groot assortiment aan verlichting en kappen verkopen we ook kapstokken, klokken, cadeauartikelen (subleverancier van Riverdale), spiegels, tafels, kasten, stoelen, kleinmeubelen en lichtbronnen.

Dus voor een passend lichtadvies, komt u eens langs bij ons in de winkel aan de Pasmaatweg 36 (industrieterrein Westermaat) te Hengelo!

Wij zijn gevestigd op Industrieterrein Westermaat te Hengelo. U kunt bij ons voor de deur gratis parkeren en er is voldoende parkeergelegenheid!



"Lichtcentrum Hengelo is de grootste verlichtingsspeciaalzaak van Oost-Nederland met meer dan 1500m² aan verkoopoppervlakte en met een online webshop. Daarom kunnen wij zowel in onze winkel als in onze webshop dezelfde kwaliteit en service bieden die u van ons als fysieke winkel gewend bent!We hebben meer dan 30 jaar ervaring en dat is ook de reden dat u bij ons aan het juiste adres bent voor al uw verlichting."
Adres: Pasmaatweg 36, 7556 PH Hengelo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 074-2470098
Stad: Hengelo
Route: Pasmaatweg 36
Postcode: 7556 PH


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Lichtcentrum Hengelo hanglampen, Adolfs Verlichting, Lampenwinkel Oldenzaal, Adolfs Hengelo, Verlichting Enschede, Verlichting Rijssen, Lampen IKEA, Lampenpaleis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
StepStones StepStones 664 meter Meer dan 100 euro aan tegelschade, stepstones wil er niks van weten. Geen oplossing g...
A.H. Lighting Solutions BV A.H. Lighting Solutions BV 3 km A.H. Lighting Solutions B.V. is importeur en distributeur van toonaangevende LED-prod...
Recensies
Mooie royale winkel. Bediening doet echt haar best. Groot aanbod/assortiment. We gaan terug.
Fijne winkel met zeer groot assortiment. Hele prettige bediening. Top!!
Mooie winkel. Waanzinnig veel keus. Je wordt hier netjes geholpen
De keus aan lampen was goed. Het personeel is alleen iets minder vriendelijk. Het was druk bij de kassa, we werden geholpen en ineens loopt de medewerker weg zonder wat te zeggen. Even later worden we geroepen dat we bij de kassa moeten betalen en dat we wel door moeten lopen omdat er meer mensen in de rij staan. Dit had ze ook vriendelijk kunnen zeggen dat we bij de kassa zelf konden betalen. Vervolgens willen wij een formulier invullen waarbij als je de juiste voetbal scores invult je 50% van je aankoop terug kunt winnen. Bij iedereen die iets koopt wordt aangeboden om zon formulier in te vullen. Bij ons niet. vervolgens vraag ik hier naar en wordt er op iets minder vriendelijke toon gezegd dat dit eigenlijk niet de bedoeling is omdat onze gekochte lamp al afgeprijsd was. Echter stond er nergens dat je dan niet mee mag doen aan deelname. En toen besloot te medewerker iets wat geïrriteerd dat we toch wel mee mochten doen. Al met al.. mooie winkel, mooie lampen, maar iets minder vriendelijk personeel.
De plek voor verlichting, modern en klassiek. Men heeft oog voor je specieke wensen.
Groot assortiment, vakkundige medewerkers en n technisch team voor kleine veranderingen. Minpuntje is de telefonische bereikbaarheid
Elke keer weer slagen voor mooie lampen! Prijs kwaliteit is top en zeer vriendelijke service! Inmiddels vele lampen gehaald naar alle tevredenheid.
Super goede service kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen
We zochten lampenkappen in een blauwe kleur. Bij verschillende winkels gevraagd, tevergeefs. Uiteindelijk geslaagd bij Lichtcentrum Hengelo. We hadden beter direct naar deze winkel kunnen gaan. We slagen altijd bij Lichtcentrum Hengelo.
Erg veeeeeel keuze in lampen. Grote winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid