facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Libi Bung

Libi Bung

Info

Libi Bung houd zich bezig met milieu bewuste upcycling van meubels en woon accessoires.

Geschiedenis

De uitdrukking Libi Bung komt uit Suriname een land in het noorden van Zuid Amerika en kan verschillende dingen betekenen; leef goed, goed leven, het leven is goed.
Omdat al deze betekenissen individueel van toepassing zijn onze bedrijfsfilosofie hebben we gekozen voor Libi Bung. Wij zijn ervan overtuigd dat goed leven, dat wil zeggen bewust zijn van je omgeving en de gevolgen van wat je doet, iets is dat iedereen moet doen. Natuurlijk kan het goede leven nog steeds comfortabel en aangenaam zijn.

Het leven is goed, er is zoveel te genieten, zoveel te zien, zoveel voelen, er moet ook een leefomgeving zijn die uitdagend en inspirerend is.

Met Libi Bung’s meubels en accessoires, haalt u niet alleen duurzame kwaliteit in huis, maar ook inspirerende schoonheid met een intrigerend verhaal.

Upcycling
Upcycling en milieuvriendelijk leven zijn allemaal heet. Niettemin worden dagelijks nieuwe meubels en artikelen gemaakt om ons alle comfort te bieden. Dit is niet lang nodig, vooral gezien het schadelijke effect dat dit op ons milieu heeft ook niet wenselijk.
Bij het concept van Libi Bung gaat alles erom oude meubels en verbruiksartikelen in een trendy stijl te herstellen, opnieuw te ontwerpen of zelfs een hele nieuwe bestemming te geven. Op deze manier worden artikelen die anders een belasting voor het milieu zouden zijn, nieuwe en trendy gebruiksvoorwerpen.

Adres: De Steiger 24, 1351 AB Almere, Netherlands
Telefoonnummer: 06 47974700
Stad: Almere
Route: De Steiger 24
Postcode: 1351 AB


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid