facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lian Brandsma Uitvaartzorg

Lian Brandsma Uitvaartzorg

Info

Een uitvaartonderneming met een persoonlijke benadering, waarbij rust, aandacht, kwaliteit en vakkundigheid de uitgangspunten zijn.



"Voor een uitvaart begrafenis of crematie met zorg in Loenen, Eerbeek, Dieren gemeente Rheden en omliggende dorpen.Een kleinschalige onderneming waarin rust, aandacht, warmte en professionaliteit voorop staan. Ongeacht of, en waar u verzekerd bent.Bel gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak om kennis te maken."
Adres: Händelstraat 58, 6961AD Eerbeek
Telefoonnummer: 06 23 00 95 51
Stad: Eerbeek
Route: Händelstraat 58
Postcode: 6961AD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Afscheidskamer de Verbinding Afscheidskamer de Verbinding 600 meter Afscheidskamer de Verbinding is een sfeervolle 24-uurs ruimte.
Yarden & Lucía uitvaartzorg Yarden & Lucía uitvaartzorg 1 km Bij Yarden & Lucía uitvaartzorg vinden wij dat de uitvaart geheel in het teken mag st...
AfscheidsHuis Eerbeek AfscheidsHuis Eerbeek 1 km Fijn kleinschalig afscheidshuis.
Huis van Herinnering Eerbeek Huis van Herinnering Eerbeek 1 km Fijn kleinschalig afscheidshuis.
Recensies
Het contact met Lian was heel prettig. Warm, begripvol en meedenkend. Als heel fijn ervaren.
Lian verzorgde zowel de uitvaart van mijn moeder en zeer recentelijk mijn vader. Een bewuste keuze van mijn ouders. De verwachtingen die we hadden zijn meer dan overtroffen! Aandacht en duidelijkheid kenmerken de werkwijze. van Lian. Daarnaast hebben wij de warmte en de omgeslagen arm als zeer plezierig ervaren!
Lian is warm en betrokken, maar ook nuchter. Echt helemaal niet zo afstandelijk zoals je bij sommige uitvaartverzorgers wel eens ziet. Ze neemt de tijd. Het is ook fijn dat ze duidelijk is over de kosten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid