facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Li's Garden

Li's Garden

Info

Reeds 26 jaar is het prachtige Li's Garden present op de culinaire kaart van Hellevoetsluis en omstreken.

Adres: Rijksstraatweg 83, 3222 KB Hellevoetsluis
Telefoonnummer: +31 (0) 181 317260
Stad: Hellevoetsluis
Route: Rijksstraatweg 83
Postcode: 3222 KB


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 22:00
Dinsdag: 16:30 - 22:00
Woensdag: 16:30 - 22:00
Donderdag: 16:30 - 22:00
Vrijdag: 16:30 - 22:00
Zaterdag: 16:30 - 22:00
Zondag: 16:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: li's garden hilversum, li's garden hellevoetsluis openingstijden, li's garden amersfoort, chinees hellevoetsluis rijksstraatweg, li's garden all you can eat, li's garden gouda, li's garden menu, all you can eat hellevoetsluis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yoe Yi Yoe Yi 257 meter Beetje anders dan doorsnee chinees. Maar wel heel erg lekker. Als er staat chili saus...
Chinees Indisch Restaurant Chinees Indisch Restaurant "Ocean" 1 km Hier op een Vrijdagavond heerlijk gegeten. Het was erg druk, eerder bezette tafels we...
Recensies
De gerechten zijn lekker maar niet speciaal, helaas bij de sushi duurde het twee uur om drie rondes te krijgen. Je kreeg niet alles tegelijk en de rondes duurde gewoon heel erg lang. Het personeel was vriendelijk.
Gereserveerd voor 19uur. Allereerst al tijdje moeten wachten voordat we naar onze tafel gebracht werden. Lang moeten wachten voordat we drinken kregen maar dit kan eens gebeuren dachten we. Helaas kwamen rond 21.00uur pas de gerechtjes van de 2e ronde en dan nog niet eens alles van de eerste ronde gehad. Het duurde allemaal veeel te lang. Tijdens het eten was er een wijntje omgevallen, als we dan al klagen over dat het allemaal zo lang duurt verwacht ik niet dat het omgevallen wijntje ook op de rekening staat. En wanneer ik dit dan aangeef er gewoon gezegt word ja zal mn collega wel hebben gedaan. Al met al een erg slechte ervaring met dit restaurant. 5 sterren voor de kok, het eten wat we hebben gekregen smaakte erg lekker en 5 sterren voor het jonge meisje in de bediening die alles in haar eentje deed!
Wij waren met een groep van 12. De bediening kon het niet aan. 3 uur over 3 gangen.... De laatste 2 hebben we maar laten zitten. Het tempo was het probleem, 1 gerechtje duur serieus 1.5 uur voordat het op tafel kwam.... een rosti rondje. Er was dus geen enkele mogelijkheid tot "normaal" tafelen. Voor de kinderen ook niets ... Eten was lekker maar zeer zeer traag. De drank prijs fors, 3.20 voor een radler en daar moest je nog een glas bij vragen.... Ook de rekening klopte niet, was in ons voordeel maar zoiets hoort te kloppen.
Echt bizar!!! Half zes binnen, eerste een drankje, dachten wij. 1 thee en een radler 2% besteld. We kregen heet water en radler 0%. Zes uur eerste ronde sushi niks mis mee. De kinderen die bediende waren lief om te zien, maar totaal niet deskundigschat ze jaar of 16. Echt zielig hoe ze alle klachten moesten aanhoren en ze konden zich ook geen houding gevenlogisch kon ik ook niet toen ik 16 was. Om 8 uur maar vertrokken zonder tweede ronde want die was nog niet gearriveerd. Let op 2 1/2 uur na binnenkomst!!! Drie x geklaagd bij eigenaresse. MENEEL KOM ZO OK OK BRENG. Jammer, aangegeven dat ik zou weggaan en ik weigerde te betalen. Maar toch kwam er rekening om de hoek. Genegeerd en gewoon weggelopen. Heb je zin om rustig te zitten met drankje zonder eten te verwachten. Dan zeg ik DOEN !!! Wil je eten zoek een goed restaurant!!! Met service.
Het eten is prima personeel in de bediening is niet geschikt om onderscheid te maken tussen getallen die op tafel staan te lezen. Het is erg jammer als je met een groot gezelschap gaat eten. all you can eat Wachten op verkeerde gerechten die je voor geschoteld krijg waar je het maar mee moet doen. Klacht ingediend reden vast personeel op vakantie in Hong kong het spijt ons.
Na een paar keer te zijn geweest zullen wij daar niet meer terug komen. Personeel met name de manager is erg onvriendelijk. Mijn zoon wilde iets nieuws proberen van de sushi. Hij vond het niet lekker en heeft het laten staan. Dit wat totaal niet in dank werd afgenomen Vervolgens zijn we allemaal ziek geweest na het eten van de sushi. Voor lekkere en verse sushi gaan wij voortaan naar Suki Yaki in Hoogvliet
De laatste keer dat ik hier was voor afhaal was het ronduit bagger. Nu ruim een jaar later toch maar weer eens proberen. Alles goed en wel besteld en toen kwam het. Op de deur staat dat zowel Visa als Mastercard wordt geaccepteerd, maar zodra de bazin mijn kaart zag had ik door de blik in haar ogen all een vermoeden. De kaart werkt niet...direct erachteraan zegt zij, Pinnen? Kom dit wel vaker tegen, dus geen 60 euro afgerekend, maar naar Yoe Yi gegaan...+/- 200 meter verderop. Hier deed ie het wel...Gek hè. en heel vrindelijk personeel en super goed gegeten. Laat je niet in de verleiding brengen door het aanzicht van Li's garden, maar ga gewoon naar een goede zaak. Van mij een dikke vette NUL. Ga nu echt nooit meer terug
uitstekend restaurant! Ben hier geweest voor zowel wokken als voor de sushi. Persoonlijk ben ik een grotere fan van sushi dan wokken, maar goh, ze kunnen er wat van! De prijzen zijn redelijk, het is niet goedkoop maar het is de kwaliteit zeker waard! Goede ambiance, en leuk gedecoreerd, zeer openlijk en ruimtelijk. Vind het altijd heel gezellig en ontspannen om hier te eten. De sushi is echt geweldig! Ook qua variatie. Sanitaire voorzieningen zijn ook zeer goed verzorgd. Zeker een aanrader!
Mooi restaurant, gezellige plekjes en ook ruimte voor grotere groepen. Sinds ze van ayce wok naar ayce sushi zijn overgestapt vinden we het een fijne plek om te eten. Vriendelijk en soms wat te behulpzaam personeel maar ongetwijfeld met de beste bedoelingen. We gaan hier zeker vaker eten.
We kwamen regelmatig vanwege de rust in het pand en de mogelijkheid om buiten te spelen tijdens het wachten. Het zelf pakken van een parasolletje voor een ijsje mag dan misschien niet zelf, maar als het wordt beloofd en niet gedaan is dat voor een kind niet goed te begrijpen. Als je er dan langs loopt is de verleiding groot. Nog voordat we de kans hadden stonden er naast! om onze zoon aan te spreken dat het niet netjes was werd hij hardhandig vastgepakt en van het vrieskastje afgetrokken. De medewerker begon boos in het Chinees tegen haar collega te schreeuwen, waardoor onze zoon volledig van slag raakte. Buitenproportioneel en uiterst ongepast! Deze service waren we niet gewend maar zorgt voor de belofte dat we NOOIT meer een voet in het pand zullen zetten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid