facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LGBstore

Info

Webshop Big Train World



"Big Train World is Europa's speciaalzaak voor al uw G schaal en tuin- en grootspoor modeltreinen van o.a. de merken LGB, Piko G, Kiss Modellbahnen, Magnus, USA trains, etc.Keuze uit honderden locomotieven en wagons van de Rhb, HSB, DB en DR, om maar eens een paar te noemen.Maar ook voor bij de tuinbaan passende scenery ,van bouwdozen tot figuurtjes in schaal IIm, bent u bij ons aan het juiste adres."
Adres: Bovenstreek 25, 8391HN Noordwolde
Telefoonnummer: 0561431083
Stad: Noordwolde
Route: Bovenstreek 25
Postcode: 8391HN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Viswinkelnoordwolde.nl Viswinkelnoordwolde.nl 336 meter De winkeldeuren van Viswinkel Bonne en Jopie staan 4 dagen per week voor u open Probe...
Buitenkussens.nl Buitenkussens.nl 450 meter Paul levert topproducten en super service! Ook het contact ervaren wij als zeer prett...
A&A ondergoed A&A ondergoed 588 meter Gaat over naadloos ondergoed gemaakt van Synthetische Vezels. Voor en nadelen van Mi...
Kringloopwinkel De Veurdele Kringloopwinkel De Veurdele 654 meter Zoals meerdere mensen al zeggen: sommige dingen zijn echt stevig aan de prijs, heb ge...
Recensies
Kom er af en aan, alweer zo,n 20 jaar! Als je nu nieuw of gebruikt koopt maakt niet uit. Het personeel neemt alle tijd voor je. Prima winkel!
Prima winkel waar ik al jaren kom. Voor mij ver weg en het is dan ook een dagje uit zo'n bezoek. Prima koffie en prettige bediening. Eventuele problemen worden schappelijk opgelost. Gewoon aanrader dus !
Wat een fantastisch mooie zaak, zo ruim, netjes en zeer groot assortiment.
Wauw ogen te kort wat een assortiment niet te geloven. Behulpzaam personeel ook. Vooral ene Romy is een super lieve vrouw. Echt een aanrader deze winkel!!!
Geweldige winkel, groot assortiment , ook oudere LGB artikelen zijn hier nog uit voorraad leverbaar. Inderdaad zeer deskundig hulp aanwezig, erg handig voor de huidige complexe elektronica in de locomotieven. En...... altijd koffie!! gewoon een TOP WINKEL en ze hebben een prima webshop.
Deze winkel is voor de treinenliefhebber echt een bezoekje waard. Zoals de naam al doet vermoeden, BIG TRAIN WORLD, gaat het dus om grote treinen, voornamelijk schaal 1:32, 1:29, en 1:22,5 LGB, voor in de tuin. En omdat het niet bepaald kleine treintjes zijn, is de winkel dus ook nogal fors. Als je op je gemak gaat rondneuzen, ben je zo een uurtje verder. De koffie staat altijd klaar, en het personeel is vriendelijk. Maar neem wel een dikke portemonnee mee... zeker hier, want voor deze toch al niet zo goedkope treintjes weten zij het helemaal goed te vragen.
Wat een super winkel als je van model treinen houdt. En de koffie is ook lekker!
Als je van stoomtreinen houdt is dit de perfecte winkel!!! Wat een fantastische winkel! Ik heb me ogen uit gekeken, ik ben dol op stoomtreinen! Ga hier zeker meer naartoe, ook al is dat dan maar helemaal uit Noord-Holland.
Geweldige keus in diverse prijsklasse Lekkere koffie En vriendelijk geholpen
Geweldig bedrijf. Vriendelijke ontvangst. Altijd de koffie bijna klaar. Enorm uitgebreid assortiment LGB, en Piko op voorraad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid