facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lexthoen Events

Lexthoen Events

Info

Wij organiseren bedrijfsuitjes, schoolfeestjes en kinderfeestjes van allerlei soorten en maten. Met veel enthousiasme en plezier kunnen we elke groep een ochtend, middag of avond bezig houden met uitdagende opdrachten en veel een hoop sportieve lol.

Geschiedenis

Naast de groepsactiviteiten zet Lex Thoen Sportbegeleiding zich ook in voor mensen in de psychiatrie. Voor deze mensen bieden we looptrainingen aan, omdat we weten dat samen lopen ontspannend werkt en goed is voor lichaam en geest.

Tot slot organiseren we ook loopgroepen voor mensen die meer willen bewegen, maar niet per se fanatiek aan een sport willen doen. En dan zijn er natuurlijk nog de speciale loopvakanties. Heerlijke wandelingen in de prachtige natuur van Frankrijk, wie wil dat nu niet?!

Adres: madeweg 31, 2681 PK Monster
Telefoonnummer: 0612880299
Stad: Monster
Route: madeweg 31
Postcode: 2681 PK



op zoek naar gerelateerd: Survival Madestein, Lex Thoen wandelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Escaperoom Verhuur Westland Escaperoom Verhuur Westland 807 meter Je huurt bij ons voor € 35,- een kist met een handleiding en 6 spellen. Deze spellen ...
Tom's Bootcamp Tom's Bootcamp 833 meter Bootcamp & Teambuilding
CLINIC, sport en spel workshops CLINIC, sport en spel workshops 1 km CLINIC, sport en spel workshops
Doelpunt van de week Doelpunt van de week 1 km Elke week na Studio Sport ben ik benieuwd wat het Doelpunt van de week is. Deel je er...
Silver-Fern race en mountainbike service Silver-Fern race en mountainbike service 1 km Vandaag weer perfect geholpen door Carlo. Aanrader!
Urban Escape Urban Escape 2 km Events on the beach
Westbeach Events Westbeach Events 2 km Strandpaviljoen/Eventcenter op het strand van Monster; voor o.a. bedrijfsuitjes, vrij...
Ballet- en sportstudio Papillon Ballet- en sportstudio Papillon 2 km Leuke balletschool .leuke lessen.
Recensies
Met collega's van Middin Expeditie Robinson gedaan. Dit op het strand in Monster, een mooie en passende omgeving. Top georganiseerd en begeleid. Zeker een aanrader.
Mooie locatie en zeker voor de kids hele leuke activiteiten te doen! Goed weer is wel een voordeel aangezien alles buiten gebeurt.
Helemaal top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid