facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lex Wonen

Lex Wonen

Info

Adviseren en bemiddelen van Startersleningen, Hypotheken, Kredieten alsmede aankoopbemiddeling van woningen.

Geschiedenis

Bepalen maximale Hypotheek, regelen starterslening, subsidies, aankoopbemiddeling, bemiddeling nieuwbouwwoningen naar wensen klant door gespecialiseerd bedrijf, Kredieten en verzekeringen.



"Aankoopmakelaar en hypotheekadviseur voor hypotheken tot 4 personen. Landelijk bereik. Ook hypotheken met familieleden tot 4 personen."
Adres: Schoolweg 82, 3921CG Elst, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 06-83944458
Stad: Elst
Route: Schoolweg 82
Postcode: 3921CG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mevrouw de Hypotheekadviseur Mevrouw de Hypotheekadviseur 458 meter Christiene en Brenda hebben mij zeer goed geholpen en geadviseerd bij de aankoop van ...
Hypotheek-Huys Elst Hypotheek-Huys Elst 25 km Marchel en zijn team waren voor mij geen onbekende, zij hadden mij en mijn broer geho...
SNS Elst - Huissen SNS Elst - Huissen 25 km Voor ons de beste bank voor het afsluiten van een hypotheek!
Elstar Hypotheken & Verzekeringen Elstar Hypotheken & Verzekeringen 25 km ELSTAR Hypotheken & Verzekeringen
Wisselink Financieel Advies Wisselink Financieel Advies 26 km Ik help u graag met inkomens, hypotheek en vermogensadvies
Weber Hypotheken en Vermogen Weber Hypotheken en Vermogen 26 km U kunt bij WeberHV terecht voor uw hypotheek, krediet, vermogen en voorzieningen voor...
Vixum Vixum 26 km Vixum is het makkelijkste online boekhoudprogramma voor zzp’ers.
Recensies
Fantastisch!! Contact met Lex loopt super, je krijgt super snel reactie. Doordat hij 7 dagen per week beschikbaar is, konden we binnen een week al terecht bij hem. De hypotheek aanvraag was in een middagje geregeld. Zelfs tijdens zijn vakantie stond hij klaar om mij te helpen! Wat een service. Daarnaast is het erg aantrekkelijk als starter om bij Lex van de Straat Wonen verbonden te zijn, omdat de prijs een stuk lager ligt dan bij andere hypotheekadviseurs. Ik zou dit iedereen aanraden.
Lex van de Straat heeft onze dochter heel goed geholpen met het afsluiten van haar startershypotheek. In vergelijking tot andere hypotheekadviseurs is de prijs bij Lex voor het afsluiten van een startershypotheek goedkoop 995 euro. De addertjes onder het gras waar anderen ons op wezen hebben we niet kunnen vinden en voor het prijsverschil kan onze dochter een mooie bank kopen :! Lex heeft ons van A tot Z heel goed begeleid. Reageert supersnel op mails en appjes. Kortom: wij zijn zeer tevreden!!
Lex was voor eens een gouden greep, nadat ook mijn zwager hier een Hypotheek heeft gekregen. Hij weet goed uit te leggen, weet precies wat er nodig is en heeft de ervaring om snel en relatief makkelijk een hypotheek te vinden. Zeer blij mee, en binnen een week van aanvraag tot de laatste handtekening. Zeer prettig, hartelijk dank!
Positief, creatief, ziet mogelijkheden waar anderen die niet zien, dank!!
Via internet met Lex in contact gekomen. Waar we elders meerdere afwijzingen kregen op het ontbreken van eigen geld nam Lex WEL de moeite om naar onze mogelijkheden te kijken. Lex weet ook van tactisch handelen. Doordat de koopsom lager was dan de waarde konden wij dat verschil extra meefinancieren waardoor wij geen eigen inbreng nodig hadden. Communicatie was super! Zeer vlot in communicatie en je word aan de hand meegenomen door het traject. Zeer fijne samenwerking ervaren
Eerste huis door hem kunnen kopen, inclusief bouwdepot etcetera. Alles perfect voor ons geregeld. Verschil ten opzichte van andere adviseurs? Als je geïnteresseerd bent in een woning weet Lex binnen een half dag precies te vertellen wat het je gaat kosten en hoeveel eigen geld je mee moet nemen. Volledig transparant. En dit doet hij net zo lang totdat er een huis komt waar het kopen lukt.
Na maanden zoeken heb ik samen met mijn broer een huis kunnen kopen via Lex Wonen. Lex is altijd bereikbaar en zit overal bovenop. Dankzij Lex hadden we minder eigen geld nodig en was een hypotheek met mijn broer wel mogelijk. Geen bank wilde ons helpen. Lex bedankt voor alles .
Betrouwbaar, staat 24/7 voor zijn klanten klaar. Denkt 100% in het voordeel van de klant. Lex krijgt alles voor elkaar! Zoek niet verder, maar bel eens geheel vrijblijvend met Lex wonen!
Afgelopen 17 mei ons eerste huis gekocht met hulp van lex, konden altijd bellen/appen of mailen voor vragen of hulp. Ons papierwerk is super verlopen. Hebben nagenoeg geen eigen geld hoeven mee nemen. Wij zijn super tevreden. Bedankt voor alles!!!
Zeer snel en op een professionele wijze geholpen. De adviseur wist exact waar die mee bezig en zette zijn vakkundigheid in om ons van ons droomhuis te voorzien. Wij zijn Lex van de Straat dankbaar voor zijn diensten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid