facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lex Lijstenmakerij

Lex Lijstenmakerij

Info

Lijstenmakerij

Producten

Lijsten



"Lex Lijstenmakerij is a art-frame production company. Beside the production department we have a big showroom to offer a wide range of art-frames and its possibilities. We welcome individuals as much as companies."
Adres: Leemansweg 24, 6827 BX Arnhem
Telefoonnummer: 026-4430584
ln.tsjilxel@ofni
Stad: Arnhem
Route: Leemansweg 24
Postcode: 6827 BX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Raar bedrijf. Eerst rij je erheen, hangt erop de voordeur een briefje, alleen op afspraak. Dan maak je per mail een afspraak en wordt deze een dag vantevoren afgezegd. Probeer je weer per mail een nieuwe afspraak te maken, wordt daar totaal niet op gereageerd. Jammer, wij hebben drie grote schilderijen waarvan we de lijst willen laten vervangen, maar dit bedrijf heeft het blijkbaar te druk om een nieuwe klant fatsoenlijk te helpen. Dus, verder dan de voordeur en een afzegging per mail kwamen wij niet.
Uitstekende kwaliteit lijsten en vakkundig advies. Ruime keuze in de winkel maar als er iet moet worden aangepast kan dat ook.
Aardige en lief personeel, je ziet het harde werk en liefde voor het vak terug in de lijsten. Kom zeker weer een keer terug om een lijst te kopen
Slechte ervaring. Ga naar even ander bedrijf. Slechte lijsten.
Zo blij met de mooieclijst die de reproductie die we hadden heel mooi laat uitkomen. Hartelijk bedankt!
Zeer goed adres voor alle inlijstwerk alsmede restauraties van lijsten. Zeker aanbevelingswaardig.
Een hele mooie zaak, goed advies en heel professioneel.
Super klantvriendelijk en erg gastvrij
Professioneel en uitstekend
Meneer is een driftkikker. Schijnt ooit een goede zaak geweest te zijn. Maar dat is het zeker niet meer. Nu, slechte kwaliteit werk en slechte service. Gemaakte fouten worden niet hersteld. Terwijl er je wel dik voor betaald.Bij benoemen van fout reageert de heer agressief en gepikeerd, boos en hangt de telefoon op. Neemt vervolgens niet meer op. Hij zou alles al 30 jaar zo doen. Ook wordt er erg onzorgvuldig met het kunstwerk omgegaan, tekeningen worden met blote vingers aangeraakt. Onprofessionele zaak.Geen aanrader. Kijk verder naar een andere lijstenmaker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid