facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LEVO

LEVO

Info

Familiebedrijf sinds 1916. Dé olie en saus specialist! Bij Levo staat kwaliteit voorop! Leverancier van kwalitatief hoogwaardige oliën en glutenvrije saus!

Geschiedenis

Levo is in 1916 opgericht als onafhankelijk Fries Familiebedrijf en dat is het tot op de dag van vandaag gebleven. Het recept van Levo: eigen kracht & kennis, inventiviteit en een innovatieve geest.Gevestigd te Franeker en gehuisvest in een ultramoderne fabriek worden plantaardige oliën, frituuroliën, margarines en sauzen vervaardigd. Vooruitstrevend en innovatief wordt continu gewerkt aan kwaliteit en productverbetering. Hierbij wordt rekening gehouden met het milieu en het gebruiksgemak voor de eindverbruiker. Voor de producten worden uitsluitend grondstoffen van vooraanstaande leveranciers toegepast. Levo staat voor absolute leveringsbetrouwbaarheid.

Onze taak

Gevestigd te Franeker en gehuisvest in een ultramoderne fabriek worden plantaardige oliën, frituuroliën, margarines en sauzen vervaardigd. Vooruitstrevend en innovatief wordt continu gewerkt aan kwaliteit en productverbetering. Zo streven wij ernaar continu topkwaliteit te leveren voor onze afnemers.

Producten

Plantaardige oliën zoals sla olie, soja olie, arachide olie, zonnebloem olie, Grenada Gold frituurolie, Better bakolie, margarines, mayonaise, LevoNaise fritessaus, curry, ketchup en sausdispensers.



"Levo is in 1916 opgericht als onafhankelijk familiebedrijf en is dat tot op de dag van vandaag gebleven. Gevestigd te Franeker en gehuisvest in een ultramoderne fabriek worden plantaardige oliën, frituuroliën, margarines en sauzen geproduceerd. Bekende producten zijn het groene blik slaolie van 20 liter en Grenada Gold frituurolie. De beste frituurolie voor frites en snacks! Waar het begon met de verwerking van vetten en de productie van margarines wordt er tegenwoordig een breed scala aan producten vervaardigd. Het assortiment bestaat uit diverse plantaardige oliën, frituuroliën en sauzen. Alle sauzen zijn gluten- en lactosevrij en exclusief bestemd voor de horeca. De geproduceerde margarines en specialiteiten zijn bestemd voor export."
Adres: Prins Hendrikkade 1, 8801 JK Franeker
Telefoonnummer: 0517-394141
ln.ovel@ofni
Stad: Franeker
Route: Prins Hendrikkade 1
Postcode: 8801 JK


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: levo franeker, levo mayonaise, levo slaolie, levo mayonaise waar te koop, levo olie, levo knoflooksaus, levo zonnebloemolie, levo sojaolie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Food is Good Food is Good 308 meter Food is Good, heeft als doel dat u voor een scherpe prijs goede en gezonde producten ...
Jellema Specialiteiten Jellema Specialiteiten 682 meter Een goede speciaal winkel waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.
Planetenpils Planetenpils 2 km Eiskoud biertje voor Franeker!
Recensies
De Perfekte Sauzen Van Levo, we Werken er meer dan 10 jaar mee en krijgen van onze klanten alleen maar goede reacties. Ook de Service Van Levo is Top. Een echte aanrader van mijn kant ik blijf erbij " Levo de saus met smaak" Wat Ook een echte Renner is de Saus in het zakje voor thuis gemakkelijk,lekker en weinig afval het is zie foto een mooie Serie pompen Met nagenoeg geen onderhoud en eenvoudig te reinigen
Wij gebruiken al jaren de de sauzen en de oliën van Levo kwalitatief fantastische producten. Sauzen zijn allemaal Gluten en Lactosevrij en dat wordt zeer op prijs gesteld door ons publiek.
Als ik in Deventer ben en zin heb in een lekkere en snelle hap, dan ga ik naar Cafetaria de Marienburger. Je vind deze cafetaria aan de Marienburgstraat in Deventer. Even lekker rustig zitten en altijd wel even een gezellig gesprek met Wilco en Ria. Je wordt vriendelijk maar ook snel geholpen. En belangrijker: je krijgt lekkere patat en snacks. Wilco vertelde de laatste keer heel enthousiast over Levo. Zijn frituurolie en sausen koopt hij in bij Levo. Als klant let je niet zo op welke merken gebruikt worden, ik tenminste niet. Maar ik kan wel zeggen dat het bijvoorbeeld heerlijke mayonaise is. Lekker romig en een heerlijke smaak. Nu al weer zin in patat, ik kom er snel weer!
Heb de levo sauzen leren kennen bij cafetaria de marienburger zo blij dat wilco deze sauzen verkoopt wij willen absoluut geen andere mayonaise meer we halen alleen nog maar levo en raad dit mijn vrienden ook allemaal aan. Wij zijn wekelijks wel een zak nodig.
Ik heb dit bedrijf via mijn oude werk “Cafetaria "De Marienburgher" leren kennen en wij waren super tevreden over de sauzen! Persoonlijk vond ik de Levonaise de lekkerste mayo die ik heb gehad. Geweldiggg!!
Al jaren klant bij Wilco van cafetaria de Marienburgher in Deventer, super kwaliteit wat hij maakt, en de Levo mayonaise maakt het helemaal compleet!! Hele vriendelijke man ook Wilco, hij klaagt ook nooit ;-
Verreweg de lekkerste sauzen. Met name de curry is ongekend. Zo blijkt maar weer dat kwaliteit vaker bij de vakmensen dan in de supermarkt ligt
Ben via een snackbar om de hoek in Deventer bekend met de sauzen van Levo. Een beter produkt vind je bijna nergens. Heerlijke sauzen absoluut een aanrader
Wij zijn zeer tevreden over de Levo frituur olie. We bakken elke dag met plezier met een zeer hoogwaardig eindproduct. Tevens voor dat wij er mee gingen starten,een zeer eerlijke uitleg en begeleiding gehad van dhr Spijkerman. Voor ons een dikke tien. Cafetaria de Worp Deventer .
Via cafetaria De Mariënburgher beste cafetaria van Deventer kennis gemaakt met jullie producten en ik wil niets anders meer ! Sauzen zijn heerlijk en en daar kan niemand aan tippen !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid