facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leverink Transport B.V.

Info

Officiële Facebook pagina van Leverink Transport B.V.

Geschiedenis

Exp. Bedr. Gebr. Leverink B.V. is opgericht in 1934 door
de heren J.H. & L. Leverink.
Gevestigd aan de Haarstraat in Rijssen startten de gebroeders Leverink een bodedienst tussen Twente en Groningen.
Omdat de hoeveelheid werk toenam, verhuisde het bedrijf naar de Weijerdstraat in Rijssen. Door de jaren heen groeide het bedrijf aan de Weijerdstraat uit haar jas en vestigde expeditiebedrijf Gebr. Leverink zich aan de Daltonstraat.

Op 20 oktober 1992 verhuisde het bedrijf van de Daltonstraat naar de huidige locatie aan de Ambachtsstraat 29. Al snel werd het bedrijf uitgebreid met een aantal nieuwe opslagruimtes.
Sinds 1993 is Leverink huisvervoerder van de Twentse textielfabrikant Koninklijke Ten Cate in Nijverdal. Al het vervoer inclusief de chauffeurs werden overgenomen en voegden zich bij de vloot van Leverink. De activiteiten voor Koninklijke Ten Cate zijn ondergebracht in een aparte dochteronderneming, LTE Transservice B.V.

Sinds januari 2008 heeft Leverink een gedeelte van haar werkzaamheden ondergebracht bij LPW Logistiek te Rijssen. LPW Logistiek is een samenwerkingsverband tussen Leverink en collega-vervoerders Pultrum en Wessels uit Rijssen. Dit om de grote vraag van Klasmann Benelux te beantwoorden; alle binnenlandse transporten van potgrondfabrikant Klasmann Benelux.

Tevens is Leverink in 2008 flink uitgebreid. Zo zijn aangrenzende bedrijfspanden overgenomen die nu als opslag dienen voor klanten van Leverink. Daarnaast zijn er vergaande ontwikkelingen omtrent het nieuw te bouwen kantoorpand en wasstraat.

Vanuit het kantoor op de thuisbasis in Rijssen worden alle activiteiten van Leverink aangestuurd. Door het team van kantoormedewerkers worden de klanten te woord gestaan en wordt de planning georganiseerd. Samen met een professioneel en gemotiveerd team van chauffeurs en magazijnmedewerkers worden de opdrachten van de klanten met zorg uitgevoerd.

Leverink is gespecialiseerd in nationale en internationale transporten, van volumetransporten en distributie tot containertransporten. Leverink beschikt over een divers wagenpark waardoor zij vrijwel elk transport kan uitvoeren.
Met 42 trekkende eenheden en ruim 100 getrokken eenheden weet Leverink haar klanten op elke wijze te bedienen. Dagelijks wordt er gebruik gemaakt van charters die de schommelende vraag in de transportsector opvangen. Zo weet Leverink haar klanten op haar wenken te bedienen.

Naast transport is Leverink gespecialiseerd in op- en overslag. In de ruim 15.000 m2 grootte opslagruimtes worden voor verschillende opdrachtgevers de meest uiteenlopende zaken opgeslagen. Leverink heeft een aantal vaste opdrachtgevers waaraan een compleet logistiek dienstenpakket wordt aangeboden. De verschillende goederen komen per vrachtwagen of per container naar Rijssen. Het magazijnteam zorgt er vervolgens voor dat de goederen worden gelost in het magazijn, indien gewenst opnieuw op pallets verpakt worden, waarna de goederen worden opgeslagen in het magazijn. De goederen worden geboekt in het voorraadsysteem, waardoor Leverink te allen tijde op de hoogte is waar de goederen zich bevinden.

Het onderhoud aan het wagenpark vindt bij Leverink volledig in eigen beheer plaats. De monteurs zorgen ervoor dat al het materieel van Leverink in een uitstekende technische staat verkeert. Daarvoor hebben zij de beschikking over een eigen compleet uitgeruste garage en wasstraat.

Organisatie

De combinatie van vele jaren ervaring, ambitie, een moderne bedrijfsvoering en klantgerichtheid maakt ons tot uw ideale partner voor transport en/of opslag van uw producten.

Wij beschikken over een groot en verzorgd wagenpark en magazijn met moderne opslagtechnieken. Toepassing van nieuwe automatiseringstechnieken en kundig personeel doen de rest.
Een aantal cijfers op een rij:

Aantal medewerkers: 65
Aantal voertuigen: 42
Volumecombinaties: 10
Trekker-/opleggercombinaties: 32
Getrokken eenheden: 100
Aantal meeneemheftrucks: 32
Capaciteit Warehouse, in m2: 15.000

Adres: Ambachtsstraat 29, 7461 TP Rijssen
Telefoonnummer: 0548512719
ln.knirevel@ofni
Stad: Rijssen
Route: Ambachtsstraat 29
Postcode: 7461 TP



op zoek naar gerelateerd: leverink transport rijssen facebook, leverink rijssen dumpert, leverink rijssen facebook, harbers transport rijssen, leverink rijssen vacatures, lpw rijssen, leverink rijssen transportfotos, leverink onroerend goed bv
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pultrum Rijssen Pultrum Rijssen 511 meter Super vriendelijk bedrijf. Had gebeld om te vragen waar de naam Pultrum vandaan kwam ...
Brinks Transport B.V. Rijssen Brinks Transport B.V. Rijssen 705 meter Geen enkele ster. Keuken word bezorgd, het natuurstenen blad word recht op tegen de m...
Recensies
Zeer assosiale chauffeur Dukte z'n eigen overal tussen met zijn combi reed bijna de spiegel van een andere eraf. vandaag houthalen helchteren op de N74 waar je niet mag inhalen. Vandaag om 12.35 uur 28-03-2023. Veel succes met zo'n achterlijke chauffeur.
Als er een inhaalverbod voor vrachtwagens geldt, dan dien je op de rechterbaan te blijven. Chauffeur op a15 om 10.29 met trailer on60gh vindt dat die regels niet voor hem gelden. Slechte reclame voor je bedrijf
Rijdt in 30 kilometerzone tegen eenrichtingsverkeer. Zou mijn transport niet toevertrouwen aan een bedrijf waarvan de chauffeurs lak aan alle regels hebben.
Goede opdrachtgever .. goede planning .. en duidelijke communicatie. Prettig bedrijf om voor te rijden. Goed verzorgd materieel
Super transport bedrijf Geef de chauffeurs goed luister oor..
Mooi dat bijna het hele personeel staat te wachten na het huwelijk in Bathmen.
Goed gedaan jongens dat filmpje. Wij zijn trots op jullie.
Goed laden daar
Staan altijd klaar.Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid