facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Levensreddend.nl

Levensreddend.nl

Info

Training, advies en leverancier op het gebied van veiligheid, preventie en calamiteiten.


Van bedrijfshulpverlening (BHV), EHBO en ontruimingsoefeningen tot het leveren van AED’s, verbandkoffers en brandblussers.

Geschiedenis

Training & advies in de acute hulpverlening.

Wij bieden trainingen in bedrijfshulpverlening (BHV), EHBO en reanimatie & AED, op uw of onze locatie.

Onze instructeurs geven praktijkgerichte, interessante trainingen, die u leren wat te doen bij ongevallen, verwondingen en brand.



"Training, advies en leverancier op het gebied van veiligheid, preventie en calamiteiten.Van bedrijfshulpverlening BHV, EHBO en ontruimingsoefeningen tot het leveren van AED’s, verbandkoffers en brandblussers."
Adres: Kolk 13, 2374BA Oud Ade
Telefoonnummer: 0653672768
Stad: Oud-Ade
Route: Kolk 13
Postcode: 2374BA


Recensies
Voor de herhaling BHV gisteren, woensdag 7 juni 2023, voor het eerst de route training gedaan. In een klein groepje komt er in een korte tijd heel veel aan bod. Het was weer zeer nuttig en leerzaam. Kees en Ruben doen de training op een prettige manier.
Met de BHV training wordt iedere keer weer andere casussen ingezet. Dit maakt de droge stof toch weer leuk, spannend en leerzaam.
Goed om jaarlijks de e learning en in kleine groepjes een opfristraining te doen. Kees en Ruben zijn bevlogen instructeurs/
De cursus reanimatie die Ruben ons presenteerde was boeiend en leerzaam. We hebben het goed begrepen en kunnen het gaan toepassen. Bedankt
Wat een kundige en enthousiaste trainers! Ik heb super veel geleerd, was geboeid door hun verhalen, de uitleg was duidelijk en helder. De middag was zó om!
Er wordt een prima cursus gegeven. Ook EHBO materiaal kan worden verstrekt.
Het team Lilian, Ruben en Kees verzorgen de cursussen tot in de puntjes. Zijn flexibel, kundig en fijne mensen.
Heb bij verschillende organisaties bhv cursussen/herhaling gevolgd. Vond deze heel nuttig en praktisch. Geen cursus vol sterke verhaaluiteraard echt gebeurd maar gewoon realisaties waar je echt iets mee kan.
Het was zeer interessant, leerzaam en de cursus werd zeer boeiend met een grapje en grolletje gegeven door Kees en Ruben. Echt een aanrader om deze levensreddende cursus te volgen! Hopelijk nu elk jaar een herhalingscursus. Groet Sonja Knelange
Ik vond de cursus levensreddend heel leerzaam. De inhoud van de cursus is compact, inhoudelijk en heel praktisch. Het is heel goed om met regelmaat op herhaling te gaan, vanwege nieuwe inzichten en nieuwe hulpmiddelen. Zeer aan te bevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid