facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Levensloopcoach Loes Visscher

Levensloopcoach Loes Visscher

Info

Loes Visscher (1962) is gecertificeerd NLP Master en werkt als NLP (health) coach. Levenservaring, humor, gezond verstand en intuïtie, gecombineerd met NLP kennis, -vaardigheden en "-tools" vormen de basis van de begeleiding.

Geschiedenis

Uitgangspunt bij mijn manier van coachen is het gegeven dat je al je ervaringen en waarnemingen voor het grootste deel onbewust doet en opslaat in je onbewuste brein.

NLP Coaching is geschikt voor mensen die:

- oude belemmerende denk-, gedragspatronen en overtuigingen willen loslaten
- negatief denken, praten en voelen over zichzelf en hun omgeving
- hulp willen bij het verwerken van trauma's en fobiën
- begeleid willen worden bij het ontwikkelen van visie/doelen in hun leven
- willen werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling
- willen leren effectiever te communiceren/presenteren
- last hebben van faalangst en onzekerheid
- last hebben van allergieën
- hulp willen bij het leren omgaan met fysieke klachten en met het "tussen-de-oren-deel"van gezondheid en gezond worden

NLP is enerzijds een methode waarmee het mogelijk is inzicht te krijgen hoe je de werkelijkheid waarneemt, hoe je betekenis geeft aan wat je meent waar te nemen en waar dit vandaan komt. Anderzijds biedt NLP mogelijkheden om op een andere wijze te leren waarnemen, de betekenis van wat je waarneemt te beïnvloeden en om patronen te veranderen.
Daardoor leidt NLP-coaching tot inzicht en verandering met meer persoonlijke effectiviteit, flexibele communicatie en een andere manier van denken en doen.

Werkwijze:
Een sessie duurt een uur tot anderhalf uur. Afhankelijk van de vraag en de behoeft van de cliënt wordt deze tijd besteed aan een toekomst- en oplossingsgericht vraaggesprek, aangevuld met NLP interventies.

Voor meer informatie of het laten toesturen van mijn folder:

email: [email protected]
06-14193637



"Zit je vast in je hoofd en draaien je gedachten in kringetjes rond? Loop je steeds tegen dezelfde dingen aan in je leven? Voel je je uit balans, neerslachtig, onzeker of faalangstig? Of sta je op een kruispunt in je leven?​​Dan kan levensloopcoaching helpen om je weer in beweging te brengen en richting te geven!​In mijn manier van coachen maak ik gebruik van NLP technieken, aangevuld met persoonlijke levenservaring, intuïtie en een praktische kijk op het leven. Als je van wandelen houdt, dan gaan we lekker naar buiten. Want terwijl je loopt zet je ook je gedachten in beweging. Dit helpt richting geven en oplossen."
Adres: Valkenbergerweg 1, 6991JA Rheden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0614193637
Stad: Rheden
Route: Valkenbergerweg 1
Postcode: 6991JA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RT Praktijk Rheden RT Praktijk Rheden 609 meter www.rt-praktijk-rheden.nl
Plan-Fit Family Plan-Fit Family 622 meter Coaching bij behalen van een gezond en energieke leefstijl met een daarbij passend ge...
Enjoy HypnoBirthing Enjoy HypnoBirthing 716 meter De cursus Hypnobirthing ondersteunt je bij de voorbereidingen op de geboorte. Door mi...
Fysio praktijk Zorg voor Vitaliteit Fysio praktijk Zorg voor Vitaliteit 998 meter zeer bekwaam, erg goed inlevend in de situatie, ontzettend aardige man
STH-water STH-water 1 km Het STH-water is een postacademisch scholingscentrum voor haptotherapie in water.Van ...
Woonzorgnet Haverweg Rheden Woonzorgnet Haverweg Rheden 1 km Als je hulp nodig hebt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid