facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Levendig3D

Levendig3D

Info

Bij Levendig3D laat je producten 3D printen, dit kan een klein kapot plastic onderdeeltje zijn, maar ook een sleutelhanger of een peper en zout setje!

Adres: Gentiaanstraat 38, 6026VK Maarheeze
Telefoonnummer: 0616295564
Stad: Maarheeze
Route: Gentiaanstraat 38
Postcode: 6026VK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BBD Lastechniek BBD Lastechniek 432 meter
Kinderfysiotherapie Maarheeze Kinderfysiotherapie Maarheeze 906 meter Kinderfysiotherapie Maarheeze is er voor alle kinderen van 0 tot 18 jaar met vragen o...
Recensies
Meerdere malen besteld bij Thomas van levendigdsgn. Altijd snel en goed geholpen, daarnaast een goede prijs-kwaliteitverhouding. Kortom een topservice!
De prints die ik laat maken bij levendig/dsgn zijn van uitstekende kwaliteit en de prijs erg goed. Tijdens de testfase was Thomas van levendig/dsgn erg behulpzaam in het vinden van de juiste verhoudingen en te gebruiken materialen. Ik laat nu al mijn 3D printwerk bij levendig/dsgn doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid