facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Levebo Kozijnen & Deuren

Levebo  Kozijnen & Deuren

Info

Wij voorzien u van ambachtelijke houten, kunststof en aluminium kozijnen op maat!

Wij adviseren u graag met de aanschaf van de juiste kozijnen bij uw woning.



"Levebo kozijnen en deuren levert hoogwaardige, duurzame en op maat gemaakte kozijnen en deuren.Ons assortiment bestaat uit:- Kunststof kozijnen en deuren;- Aluminium kozijnen en deuren;- Houten kozijnen en deuren.Ons uitgebreide assortiment wordt uitsluitend gemonteerd door eigen vakmensen."
Adres: Dr. Anton Philipsstraat 7, 7903 AL Hoogeveen
Telefoonnummer: 0651108560 / 0630006384
ln.obevel@ofni
Stad: Hoogeveen
Route: Dr. Anton Philipsstraat 7
Postcode: 7903 AL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: mr kozijnen, meneer kozijn
Recensies
Twijfel niet, bestel hier je kozijnen! Alex kwam al snel aan huis om ons te informeren wat de mogelijkheden zijn. Wij vonden het erg prettig dat er een vrijblijvend gesprek thuis plaats kon vinden. De offerte stond al snel in de mail box. De wensen werden besproken en werden goed mee genomen in de offerte. Paar weken later kwam Henk aan huis om alles op te meten, laatste wensen nog door besproken en de nieuwe offerte stond binnen 1 week alweer op de mail! Eerder dan verwacht kwamen de mannen de kozijnen plaatsen! Groot compliment aan Melvin en Henrico, wat hebben jullie fantastisch werk geleverd! Alles ging in goed overleg! En daarbij, alles werd elke dag netjes opgeruimd en aangeveegd! Klasse heren!!
Een aantal weken geleden heeft Levebo onze achterpui geplaatst. We hebben destijds op advies van Henk en Alex gekozen voor warmtewerend glas in de volledige pui. De afgelopen dagen hebben we natuurlijk goed het effect van dit glas kunnen ervaren i.v.m. de hogere temperaturen en vele zonuren. Onze conclusie: FANTASTISCH! Wat een verschil met de vorige pui met gewoon glas. De warmte blijft echt buiten de deur! Het is gewoon een verademing op binnen te zijn, zelfs als de zon vol op de ramen staat. De woning blijft koel! Wij zijn dan ook supertevreden over Levebo. De aandacht, het geduld, goed advies en natuurlijk ook de professionele plaatsing en afwerking zorgen ervoor dat wij Levebo van harte kunnen aanbevelen!
Prima service van levebo gehad, er werd meegedacht en goede oplossingen aangedragen, ik hoop niet dat het nodig is, maar als mijn kozijnen nogmaals vervangen moeten worden ga ik wederom zaken met ze doen
Klein bedrijfspand rondom nieuwe aluminium deuren en kozijnen laten plaatsen. Uitstekend werk geleverd en heel mooi product. Service en medewerkers professioneel en vriendelijk. kortom een echte aanrader!!!
Alex is een zeer vriendelijke en behulpzame man. Hij kwam van Hoogeveen naar Zwolle om de opties te bespreken, een paar dagen later werd er ingemeten en zijn collegas hebben in een halve dag prachtig werk geleverd. Er is een showroom waar je goed kan zien hoe de kozijnen zijn opgebouwd en ik kreeg goed advies. Mooie prijs en fijn contact.
Goede service, snelle offerte, zeer blij met het eind resultaat
De eerste kennismaking in het weekend: meteen een plus. Bij bezoek aan de werkplaats/showroom zie je precies wat je gaat krijgen. Het plaatsen van de kozijnen ging nauwkeurig en meer dan netjes. De aftersaleservice was snel en ruimhartig. Henk de Leeuw wekt vertrouwen en maakt dat waar.
Goede service prachtige kozijnen.
Snelle en keurige offerte. Kozijnen zijn snel geplaatst door zeer vriendelijke en professionele medewerkers. Prachtig resultaat, zeer tevreden!
Goede en duidelijke uitleg! Met een mooie showroom kunt goed zien wat je krijgt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid