facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LeurinK mode

LeurinK mode

Info

leurinkmode.nl is een webshop met de mode MUSThaves voor de man en vrouw met merken als Marc Cain, Stone Island, Luisa Cerano, Moncler, Filling Pieces + MORE.

Geschiedenis

winkel én webshop! Dames & Heren mode
Kleding, schoenen, laarzen, riemen, tassen, sieraden van o.a. Marc Cain, Patrizia Pepe, Twin Set, Supertrash, Liu Jo, Pinko, Schumacher, Repeat, Michael Kors, Luisa Cerano, Airfield, by Malene Birger en meer!
Vanaf augustus 2014 zijn wij ook geopend voor de mannen!Kleding & schoenen van; 7 for All Mankind, Sartoria Tramarossa, L.B.M. 1911, Xacus, Moncler, Colmar, Woolrich, Stone Island, Floris van Bommel, Santoni, Tod's en meer!
En niet te vergeten een first floor met een grote collectie feest-, avond- en bruidskleding.



"Wij zijn niet zomaar een winkel, maar een unieke plek voor liefhebbers van de mooie dingen in het leven. We vinden het eigenlijk een bestemming. Een heerlijke plek waar elk bezoek een feest is en je kunt laten inspireren en adviseren. Of, als je wat minder tijd hebt: even naar binnen lopen om te kijken wat er nieuw is en dan weer verder met een heerlijke en gratis coffee-to-go. Zo’n plek waar jij je altijd welkom voelt en waar de mensen je kennen. Een bijzondere plek, het voormalig hotel “ de Keizerskroon “ waar gastvrijheid altijd al op de 1e plek stondDe grootste collectie topmerken van Oost-Nederland, zoals Stone Island, Isabel Marant, Set, Marc Cain, Woolrich, Moncler, Luisa Cerano, Ganni en nog veel meer."
Adres: Dorsetplein 3, 7622 CH Borne
Telefoonnummer: +31 (0)74 266 1632
ln.edomkniruel@ofni
Stad: Borne
Route: Dorsetplein 3
Postcode: 7622 CH


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00
Zondag: 13:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: vacatures leurink mode borne, leurink openingstijden, promotiecode leurink mode, leurink sale, leurink mannen, leurink jassen, dameskleding borne centrum, leurink facebook
Recensies
Eerste keer hier besteld en gelijk de laatste! Heb hier 2 paar schoenen besteld in verschillende maten. Kreeg gelijk een bevestiging binnen dat mijn bestelling gelukt is. Kreeg dezelfde avond een mail dat de ene maat niet meer leverbaar is en dat deze maat waarschijnlijk in de winkel is verkocht maar dat ze de rest vd bestelling zouden opsturen. Keek op hun webshop en zag de maat nog staan dus stuur ze een mail hoe dit kan?! Ik had van beide de laatste maten! NA mijn bestelling waren ze uitverkocht en daarna zag ik deze paar weer een hele dag op de webshop! GEEN reactie op mijn mail hoe dit kan! Heb vandaag maar ook gebeld waar mijn bestelling blijft aangezien ik geen t&t heb gekregen. Zeer slordig! Er werd gezegd dat de bestelling is verzonden en dat ik deze vandaag in huis zou hebben. Wederom geen schoenen in huis. Belde eind vd dag waar mijn schoenen zijn. Ik zou teruggebeld worden want ze zouden het gelijk uitzoeken. Je raad het al... Wacht nog steeds op een telefoontje! Dus voor mij nooit meer! Zeer onbetrouwbaar en zeer onkundig met valse beloftes!
Nieuwe Canada winterjas aangeschaft via de online webshop. Alles was netjes aangekomen! Zelfs met een persoonlijk handgeschreven kaartje wat vrij weinig winkels doen. Jammer dat het zo ver weg is, anders was ik de jas wel komen passen ter plekken. Great job! Ps: kledinghoes zou wel handig zijn voor de volgende :
Wij zijn heel goed geholpen bij de aankoop van een mooie jas van Woolrich door Michel, hij nam de tijd gaf ons goed advies, bood zelfs koffie aan. Mooie grote zaak met een groot assortiment ook voor kinderen. Zeker een aanrader om een kijkje te nemen
Ik kan bevestigen wat reeds eerder in sommige reviews aan de orde kwam. Geen begroeting bij binnenkomst. Een dame naast mij, die er waarschijnlijk qua kleding gepaster uitzag, werd gevraagd of ze hulp nodig had; ik werd genegeerd. Never judge a book by its cover! Ik geef mijn geld graag ergens anders uit.
Dag 1, komen mijn moeder en ik binnen en werden niet eens aangesproken maar dom aangekeken door het personeel liepen in casual outfit omdat we met honden werken Dag 2, ik vol in de make up en in mijn nette kleren naar binnen. En ja hoor, wat een aandacht. Als je binnen stapt word je eerst beoordeelt op hoe je eruit ziet en wat je draagt. Zo zie je maar weer... schijn bedriegt Helaas gold dit voor alle dames die er liepen. Zeer jammer deze ervaring. Helaas gold dit voor meerdere winkels in Borne. Ik was al gewaarschuwd maar wou het eens uitproberen dus bij deze mijn ervaring. Gelukkig kunnen slagen bij een winkel verderop, die me wel de eerste dag vriendelijk geholpen hebben.
Mooie kleding en zeer vriendelijk / professioneel personeel .
Niet de 1e keer dat we hier niet geholpen worden. Mijn zoon zou zo wie zo een stone island trui kopen, maar werden niet geholpen. Dus maar online gekocht, samen met nieuwe maison schoenen. Beetje jammer.
Super gastvrij! Komen aan met de motor, komt mevrouw naar buiten met 2 bakjes koffie. “Daar zullen jullie wel zin in hebben?!”. Heerlijk warm COVID - gebaar na 2 uur rijden.
Echt een topwinkel! Erg vriendelijk personeel, goede service. Je krijgt een kopje koffie of een drankje aangeboden, maken een leuk praatje met je. En ze geven goed stijladvies. De moeite waard!
Ik heb online een bestelling gedaan. Van te voren telefonisch contact gehad en uitstekend geholpen. Op maandag besteld en dinsdag netjes in huis. Service achteraf is ook uitstekend. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid