facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leuk

Leuk

Info

Leuk Interieur & Decoratie, alles voor uw interieur!
Stationsstraat 28
9679 ED Scheemda
(bij de brug in Scheemda)

Geschiedenis

Leuk Interieur & Decoratie heeft alles in huis voor uw interieur. Mooie meubelen, de nieuwste stoffen, behang, vloerkleden, accessoires, lampenkappen, kussen en plaids, niets is Leuk Interieur en Decoratie te veel.

Leuk Interieur en Decoratie is gespecialiseerd in het geven van een compleet op uw smaak afgestemd interieuradvies. Op basis van uw wensen, proberen wij de perfecte harmonie te vinden.

Voor meer informatie verwelkomen wij u graag in onze winkel. Ook kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Graag tot ziens bij Leuk Interieur en Decoratie in Scheemda!

Adres: statiosstraat 28, 9679ED Scheemda
Telefoonnummer: 0597-594775
ln.rueiretni-kuel@ofni
Stad: Scheemda
Route: statiosstraat 28
Postcode: 9679ED



op zoek naar gerelateerd: leuk betekenis, restaurant leuk amsterdam, synoniem leuk vinden, synoniem leuk sollicitatie, leuk bussum, restaurant leuk amsterdam danzigerkade, leuk schagen, leuk kleding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woonstudio Daanje Woonstudio Daanje 281 meter Mooie accommodatie goede selectie voldoende keuze
Vergouwe Interieurs Vergouwe Interieurs 2 km Mijn passie is het maken van mooie en betaalbare interieurs. Vanaf begin tot eind ben...
Recensies
Leuk is echt leuk! Mooie warme en sfeervolle winkel. Meubilair, accessoires, vloerbedekking, verlichting. Ruime keuze voor iedereen. Je wordt goed geholpen en er is altijd genoeg tijd voor de klant. Zelf maak ik een foto van de plek waar ik iets nieuws wil. Inmiddels een nieuwe pvc vloer en leuke decoratiespullen bij Leuk! gekocht. Ik zou echt eens gaan sneupen bij Leuk in Scheemda!
LEUK is super leuk, gezellig , mooie collectie meubels lampen en alles wat je voor de Leuk in je huis wilt zetten. Gezellig en vriendelijk maar bovenal deskundige medewerkers. Wij hebben genoten en komen, na deze keer, zeker terug.
Niet leuk! Reclame drukwerk in een envelop doen 'aan de bewoners van dit adres' om de ja-nee sticker te omzeilen is niet ok.
Voor ons nieuwe huis hebben we de raambekleding, ons behang en de decoratie bij Leuk aangeschaft. Originele producten, alles op elkaar afgestemd en een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Vorige week een nieuwe bank en stoel besteld ..je word heel vriendelijk ontvangen ...en ze geven je goede adviezen..en jullie hebben prachtige spullen...verheug me als onze nieuwe spullen komen .
In onze winkel hebben we een prachtige vloer, mooie meubelstukken en leuke accessoires van LEUK! De service en kwaliteit is zoals je het verwacht: GOED!
Leuke winkel met leuke en mooie spullen! Goede, vriendelijke service. Zeker een aanrader!
Mooi verbouwd en sfeervol ingericht. Prima plek om leuke ideeën op te doen om je huis in te richten.
Prima adviezen, brengen je op ideeen. Heel blij mee. Divers, mooi & overzichtelijk.
Mooie zaak met uitstekende service. Zeker aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid