facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leuk Amusement

Leuk Amusement

Info

Voor de leukste optredens op feesten en evenementen. Entetainment op Festivals, bij bedrijven en instellingen. Leuk van 4 tot 100.

Geschiedenis

LeukAmusement heeft een grote verscheidenheid aan amusement. Een kinderfeest wordt een echt prinsessenfeest of piratenfeest, we hebben verschillende typetjes voor op (volwassen) verjaardagen, vraag onze hilarische “Soppers” of Hanny Huisvrouw voor een knalfeest of wat dacht u van een ouderwets gezellig avondje met Sint en Nicolientje?

Adres: Drijversveld 4, 5103 HK Dongen
Telefoonnummer: 0636137673
Stad: Dongen
Route: Drijversveld 4
Postcode: 5103 HK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafe de gouden leeuw Cafe de gouden leeuw 757 meter Wij hebben ons 50 jarig huwelijksfeest gevierd en dat was een groot succes, de locati...
Recensies
Sinterklaas was op het werk van m'n vader, ik heb met afschuw gekeken. Ze hadden zeker hun best gedaan, maar was allemaal erg slecht uitgevoerd. De pieten zat geen initiatief in en bleven maar een beetje staan kijken. Een van de 2 pieten was muziek piet. Hij heeft niks anders gedaan dan foto's maken en liedjes aanzetten, wat ook nog meerdere malen fout. De Sint heeft geen inbreng gehad. Het enige wat hij zei was ja en nee, de rest werd aan elkaar gepraat door een vrouw, zogenaamde fan van sinterklaas Als je iets leuks zoekt voor sinterklaas, kijk dan eventje verder. Er werden zelfs lullige opmerkingen gemaakt richting de kinderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid