facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lettergeniek - creatieve tekstprodukties

Lettergeniek - creatieve tekstprodukties

Info

Lettergeniek is het Limburgse tekstbureau dat creatieve pennenvruchten voor redactionele en commerciële tekstopdrachten verzorgt.

Geschiedenis

Lettergeniek is het Limburgse tekstbureau dat creatieve pennenvruchten voor redactionele en commerciële tekstopdrachten verzorgt.



"Lettergeniek is het creatieve tekstbureau van waarachter gepassioneerde tekstschrijvers zich verliezen in hun pennenvruchten. Aan Lettergeniek is een vijftal vaardige tekstschrijvers verbonden dat in een unieke, creatieve stijl schrijft, meedenkt en uit handen neemt. Zowel commercieel als redactioneel. Denk aan interviews voor magazines, het redigeren van verhalen/boeken of spontane vlogs over diensten of producten."
Adres:
Telefoonnummer: 0628142984
Stad: Heerlen


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marco Media Marco Media 136 meter Grafische producties, publiciteit, communicatie, social media, muziek.
All Writey All Writey 902 meter All Writey is een totaalpakket aan schrijversdiensten binnen de kinder- en familie-en...
Recensies
Wat heb ik prachtige teksten teruggekregen voor mijn nieuwe album en boek The Untold Stories. Voor mij een heel dierbaar project, dus ik vond het lastig om een goed bureau te vinden dat de essentie van de boodschap kan overbrengen met de juiste woordkeuze en lading, dat is meer dan gelukt. Lettergeniek is professioneel, biedt goede kwaliteit en het was heel prettig om mee samen te werken. Afspraken waren duidelijk en zijn goed nagekomen.
Voor diverse projecten werken wij graag samen met Anne van Lettergeniek. Ze schrijft scherpe teksten met een originele en moderne insteek. Anne is betrouwbaar, vriendelijk en professioneel.
Fijn tekstbureau om mee samen te werken. Jenneke communiceert duidelijk en maakt heldere afspraken. Ze schrijft scherpe teksten met een originele insteek. Naast teksten kun je er ook terecht voor vlogs, het bijhouden van social media en meer.
Zeer tevreden over de samenwerking bij meerdere klanten van ons!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid