facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Letselschade Expertise

Letselschade Expertise

Info

Het team van B&O Letselschade bestaat uit gedreven letselschadejuristen en experts met ruime ervaring, de vereiste diploma's en aantoonbare vakkennis. Wij werken geheel kosteloos indien de andere partij aansprakelijk is voor uw letselschade.

Geschiedenis

B&O Letselschade is een onafhankelijk, professioneel letselschade expertise-bureau dat onderhandelt namens en uitsluitend in het belang van slachtoffers met letsel dat is veroorzaakt door een ander.

Adres: Nieuwland Parc 11M, 2952 DA Alblasserdam
Telefoonnummer: 085-8771774
Stad: Alblasserdam
Route: Nieuwland Parc 11M
Postcode: 2952 DA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Recensies
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van BO Letselschade! Ik ben altijd te woord gestaan en altijd snelle gekregen. Jeroen de Kruijff heeft me goed geholpen en heeft me altijd alles goed uitgelegd. Ik ben vanaf het begin tot het einde van mijn zaak heel goed en professioneel geholpen. Bedankt!!
Ik ben erg professioneel en snel geholpen met mijn zaak. Ik ben Arjan dan ook erg dankbaar voor zijn medewerking. De correspondentie was erg vlot. Alles is nauwkeurig en spoedig afgehandeld en ik ben erg tevreden.
Vrij langdurende zaak in mijn geval. Ook is er een tijdje van mijn kant weinig communicatie waarvoor veel begrip was van de experts die mij hebben geholpen. Ik ben ontzettend tevreden met de uitslag en wil jullie graag bedanken voor alle hulp!
Via de site heb ik een vragen formulier ingevuld met een vraag over letselschade bij een verkeersongeval. Ik werd meteen vrijblijvend telefonische geholpen. Top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid