facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Letselschade Advocaat Amsterdam

Letselschade Advocaat Amsterdam
Adres: Weteringschans 165 , Amsterdam 1017 XD, NL
Telefoonnummer: 020 737 1447
Stad: Amsterdam
Route: Weteringschans 165
Postcode: 1017 XD



op zoek naar gerelateerd: Letselschade advocaat Rotterdam, Beste letselschade advocaat Amsterdam, Letselschade advocaat Utrecht, Letselschade advocaat medische fout, Joosten Advocaten Amsterdam, Letselschade advocaat kosten, Juridisch Loket Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
van Driem Advocaten van Driem Advocaten 1 km Mijn hele erfenis opgevreten door, onder andere, mevrouw van Driem. Mijn vader had mi...
Recensies
Wat ik echt fijn vind aan deze advocaat. Is dat ze zo veel mogelijk persoonlijke zorg aanbiedt en dat ze zo goed mogelijk naar een herstel probeert mee te kijken en echt opkomt voor een zo goed mogelijke schadevergoeding. Echt top!
Liane heeft mij ruim 10 jaar bijgestaan nadat ik een scooterongeluk heb gehad. Haar advies is altijd eerlijk en duidelijk geweest. Ik kon altijd bij haar terecht met vragen en zij liet altijd weten hoe de communicatie liep met de tegenpartij. Ik zou Liane aan iedereen aanraden! Door haar heb ik het beste resultaat kunnen behalen.
"Liane Foe: uitstekende juridische begeleiding, goede adviezen en persoonlijke benadering" Na mijn ernstig ongeval waarbij ik als voetganger door een motorrijder ben aangereden op een zebrapad, raadde mijn jongste zus mij dringend aan een letselschade advocaat in de arm te nemen. Omdat ik in een revalidatiecentrum verbleef en door immobiliteit tot weinig in staat was, had zij die op grond van reviews al snel voor mij gevonden: Liane Foe. Ik ben in de keuze van mijn zus zeker niet teleurgesteld. Vanaf de eerste gesprekken met haar gaf Liane mij het gevoel dat ik bij haar in goed handen was vanwege haar uitstekende juridische begeleiding waarbij ze haar kennis ter zake voor mij als leek op begrijpelijke en heldere wijze kon verwoorden, en haar ervaring met gevallen waarin voetgangers door een verkeersongeval worden getroffen. Zij heeft mij daarnaast in haar contact met de verzekeringsmaatschappij van de wederpartij met goede adviezen bijgestaan. En wat ik belangrijk vind in het contact met haar, is niet alleen de zakelijke kant hiervan, maar ook haar persoonlijke en inlevende benadering. Elk telefoongesprek met haar opende zij met de vraag naar mijn gezondheid en naar de vordering van mijn herstel. In de bijna afgelopen anderhalf jaar heeft zij mij de zekerheid gegeven dat mijn zaak tot mijn tevredenheid afgerond zou worden. Ieder die door een verkeersongeval wordt getroffen, heeft de vrijheid op grond van eigen voorkeur een letselschade advocaat te kiezen. Maar het valt zeker aan te raden in de zoektocht naar zo'n advocaat contact op te nemen met Liane Foe.
Over Liane Foe en haar letselschade kantoor spreken wij graag vol lof! Geduld, begeleiding en professionaliteit staan hoog in het vaandel. Liane heeft ons uitermate goed begeleid, en stond altijd voor ons klaar. Wij zijn haar enorm dankbaar.
Sinds april 2019 hebben wij een top ervaring gehad met mw. Liane Foe, als letselschade advocaat. Liane is heel zakelijk, professioneel en persoonlijk. Echt zeker een aanrader om hulp van Liane in te schakelen. Nu maart 2021 wordt de zaak afgerond. Ik heb een uiterst prettige ervaring de afgelopen jaren met mw de Foe gehad. Bedankt voor de goeie steun. Met vriendelijk groet, Jelena en Ysbrand
Nadat ik door een taxi werd geschept fiets total loss, kleding beschadigd en schouder ontzet, begon een akelige strijd om het verhalen van de schade: de taxicentrale wilde het afkopen met een paar tientjes terwijl de verzekeringsmaatschappij van álles bonnetjes wilde zien en bovendien niets kon doen zonder schuldbekentenis van de taxicentrale. Een advocaat leek me een grote stap, maar een oriënterend gesprek met mevrouw Liane Foe maakte aan die twijfel een eind. Meteen nadat ik haar mijn gegevens had gestuurd, werd er orde op zaken gesteld. Zij heeft toegang tot de gegevens van de RDW, en had daarmee direct contact met de verzekeraar zelf en niet met de tussenpersoon die ik sprak. Vervolgens bekende de taxicentrale schuld en leverde hun deel van het schadeformulier in. Omdat zij de weg kent en de nodige ervaring heeft, was niet meer het starre schadeformulier leidend, maar kon er in één keer doorgepakt worden. En tot mijn verbazing ging het meteen over smartengeld; iets wat je zelf niet op een schadeformulier kunt invullen. Bovendien werden de advocaatkosten geheel door de verzekeringsmaatschappij vergoed, dus ik ben érg blij dat ik via de LSA Vereniging van Letselschade Advocaten bij mevrouw Liane Foe terechtkwam.
Liane Foe heeft mij uitstekend bijgestaan nadat ik een ongeluk heb gehad als fietser in Amsterdam. Zij is zeer ervaren op het gebied van lestelschade. Ik heb ontzettend van Liane genoten in het werk wat ze heeft geleverd, maar ook als persoon. Ze is altijd voor al je vragen bereikbaar, een enorme doorzetter en iemand die van aanpakken weet. Kortom, een echte aanrader! Voor letselschade zal ik nooit meer bij een andere advocaat aankloppen!
Ik ben helemaal content met Letselschade Advocaat Amsterdam. Voor ik bij mevrouw Foe terecht kwam, had ik eerst een andere letselschade advocaat waar ik zeer ontevreden over was. Weinig tot geen contactmomenten, geen reacties op mijn mails. Toen heeft iemand mij Letselschade Advocaat Amsterdam geadviseerd, ik moet zeggen na mijn slechte ervaring was ik een beetje sceptisch. Ik kwam in contact met mevrouw Foe, zij heeft meteen een afspraak met mij gemaakt, en is bij mijn moeder op bezoek geweest om de stuatie te bespreken. Zij hield mij van alle ontwikkelingen omtrent het ongeval op de hoogte, en heeft uiteindelijk gezorgd voor een afwikkeling waar mijn moeder, ondanks het aangedane leed zeer content mee is. Ik kan een ieder dit kantoor aanraden, mevrouw Foe mijn dank is zeer groot.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid