facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lets Shine Bruidsmode

Lets Shine Bruidsmode
"Bruidsstyling 2.0 Cynthia Veenman heet je van harte welkom in Lets Shine Bruidsmode.In het centrum van Naaldwijk - Westland, in een unieke ambiance. Bruidsjurken, accessoires en bruidsmake-up en bruidskapel. Make-up Studio Westland voor je natuurlijk bruidslook! Ook voor feestelijke styling!Trouwjurken van o.a. de merken ; Victoria & Vincent, LILLY, Bridalstar & Allure. Verkrijgbaar in de maten 34 t/m 54. Prijsklassen van 900 euro tot 1700 euro.Tijdens een passessie ben je de enige bruid in de winkel. We nemen de tijd om je wensen door te nemen en uiteraard diverse trouwjurken te passen. Ontspannen en persoonlijk. Ik hoop je snel te ontmoeten.Liefs CynthiaDe bruidswinkel van het Westland, Delft, Schiedam, Vlaardingen & Rijswijk"
Adres:
Telefoonnummer: +31641495520
Stad: Naaldwijk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cynthia Veenman Visagie & Haarstyling Cynthia Veenman Visagie & Haarstyling 15 meter Heeft mijn make up gedaan voor mijn verloving en bruiloft, mijn trouwjurk komt ook bi...
LooksForYou Kappers LooksForYou Kappers 1 km mijn kleindochter van 4 jaar is vandaag geknipt: zorgvuldig rustig en met een pracht...
Recensies
In mei heb ik bij Cynthia een heerlijke dag gehad met jurken passen. 17 heb ik er aangehad en de allereerste bleek mijn jurk te zijn. Dankjewel voor de superfijne ervaring en service!
Als een bruidsjurk nodig hebt voor een acceptabel budget. Je houdt van no nonsens en eerlijk advies. Dan ben je bij Cynthia aan het juiste adres. Ze neemt de tijd voor je, luistert naar je wensen en denkt met je mee. Een aanrader om te starten
Bruidskapsel en make-up laten doen door Cynthia zowel voor de bruid als voor de bruidsmeisjes. Wij zagen er allemaal prachtig uit! Make up en haar bleven de hele dag mooi! Dank je wel Cynthia voor je mooie werk!
Zo fijn om hier mijn trouwjurk uit te zoeken! We waren écht alleen en de enige, waardoor echt alle aandacht en advies naar jou toe gaat. We mochten zelf in de rekken zoeken en iedereen heeft 1 jurk uitgekozen waar we mee zouden beginnen met het passen. Cynthia heeft humor, geeft goede adviezen, maar wacht ook de reactie van de bruid en het gezelschap af. Kijkt écht goed naar hoe jij als bruid bent en waar jij je goed in voelt. Ik was heel blij dat dit mijn eerste winkel was en ben hier dan ook goed geslaagd. Tijdens mijn laatste pasafspraak heb ik hier ook een jasje en mijn sluier gekocht.
In oktober mocht ik Cynthia haar eerste klant zijn voor het uitzoeken van mijn bruidsjurk. We werden super gastvrij ontvangen, de hele avond was voor mij gereserveerd! Echt een heerlijke ontspannen sfeer, we mochten de mooie jurken bekijken en apart hangen welke ik zou gaan passen. Iedereen mocht zelfs meedenken, dat is uniek! Cynthia hielp mij met het passen en als een echte bruid kwam ik op het podium op om de jurken te showen. Dit is zo'n geweldige avond geweest, het hele feestje van het trouwen komt bij Let's Shine Bruidsmode echt tot leven : De 3e jurk die ik aandeed, was de perfecte jurk! Ik heb inmiddels ook de pas-sessie achter de rug en ook die afspraak verliep heel gezellig, alles was top geregeld! Kortom, echt een aanrader om hierheen te gaan. Het Westland heeft prachtwinkel en onderneemster erbij gekregen!
Topervaring bij Let’s shine! Klantgericht, een goed advies en lekker veel humor. Een vrolijke dame met een vlotte babbel die al gauw door heeft welke jurk bij jou past. Ze stelt je op je gemak en geeft daarbij ook een eerlijk advies.
We hebben een super dag gehad met super mooi haar en make up. Heel mooi gedaan. Ik kan iedereen aanraden hier heen te gaan als je echt als een bruid wilt stralen.
Een bruidswinkel die net even verder gaat om haar bruiden het middelpunt te maken!
Hele fijne persoonlijke bruidswinkel. Doordat er maar één bruid tegelijk in de winkel is draait het echt helemaal om jou. De jaren ervaring in de trouw branche maken Cynthia een echte professional in haar vak. De collectie is goed samengesteld met voor ieder wat wils.
Cynthia is eerlijk, heeft een fantastische humor en fijne energie. Daarbij is ze ook nog super in haar vak. Wat wil je nog meer?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid