facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lesta Hekwerk BV

Lesta Hekwerk BV

Info

Leveren en monteren van hekwerk

Geschiedenis

Welkom op de Facebook pagina van Lesta Hekwerk B.V.

Op deze pagina kunt u een overzicht vinden van lopende acties, informatie over ons bedrijf en handige weetjes over het zetten en laten zetten van hekwerk.

Weet dat u altijd welkom bent voor een kop koffie en een adviserend gesprek. Wij staan voor u klaar!

Adres: achterweg 25A, 2376 AX Nieuwe Wetering (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: 0713311863
Stad: Nieuwe Wetering
Route: achterweg 25A
Postcode: 2376 AX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: gebruikt hekwerk, hekwerk monteren, enkelstaafs hekwerk, dubbelstaafs hekwerk, pani hekwerk, hekwerk met beplanting, abc hekwerk, sloop hekwerk
Recensies
Een absolute aanrader! Alles is perfect verlopen vanaf het eerste contact t/m plaatsing van hekwerk met poort. Snelle offerte, scherpe prijzen, goed advies, houden zich aan afspraken én de 2 mannen hebben keihard en prima gewerkt. Ben zeer tevreden over het eindresultaat. Alle lof voor dit bedrijf.
Weer blij met onze nieuwe hekwerk, voor de 2e keer zaken gedaan met Lesta en weer een mooi hekwerk met poort geleverd. Vriendelijk personeel en goede service.
Super kwaliteit hekwerk, netjes en professioneel geplaatst door Rien en Ben. Die arme jongens hadden de hele dag regen en natte sneeuw maar ze gingen gestaag verder en het hekwerk staat netjes en strak.
Heel fijn bedrijf. Vandaag is het hekwerk perfect geplaatst. Hele vriendelijke monteurs met vakkennis en denken goed mee. Alles ook mooi opgeruimd. Zou ze zeker aanraden.
Vriendelijk geholpen door de medewerkers. Na het mailen van een schets kon ik de benodigde materialen al snel ophalen. Bij het inladen ben ik netjes geholpen en werd me verteld hoe ik het beste kon monteren, tevens kreeg in een handleiding mee. We zijn zeer tevreden, de cavia's ook.
Zeer content over het hekwerk, dat is geplaatst. Duidelijke afspraken, goed werk afgeleverd. een project op zich zelf. De katten kunnen zich straks uitleven
Zeer tevreden over dit bedrijf. Vanaf het eerste telefoongesprek heel prettig contact met medewerkster gehad. Ik vind meedenken en een goed advies van grote meerwaarde, mede hierdoor hebben we nu een kwalitatief hoogwaardige en prachtige tuinpoort :- Dank Iris Klunder !
Waardeloos en valse beloftes! Voor een half jaar hadden wij als VvE 5 bouwhekken nodig. Wij kwamen bij Lesta uit om ze te huren. De beste man vertelde ons dat we ze voor zo'n lange periode beter konden kopen. Dat was nl goedkoper en na een half jaar als wij ze niet meer nodig zouden hebben, zou Lesta de hekken voor 1/3e van de prijs weer terugnemen Nu is het half jaar voorbij en bij contact meldt LESTA doodleuk 'nee die nemen we niet terug, want dan moeten weer helemaal naar Amsterdam. Dat is het ons niet waard' Lekker dan! Zitten wij met 5 grite bouwhekken opgescheept. Alsof we daar plek voor hebben. Wij zijn uitermate teleurgesteld en hadden absoluut anders gehandeld als we hadden geweten dat de beloftes van dit bedrijf niks betekenen Enorm klantonvriendelijk
Persoonlijk zou ik dit bedrijf niet aanraden. De service van de verkoop was goed, al zaten er meerdere keren wat fouten in de offerte. Dit werd snel en vriendelijk aangepast. Echter bij de uitvoering hebben de mannen op eigen initiatief het hekwerk op twee niveaus uitgevoerd toen we aangaven dat het zo niet mooi was en ook niet zo besteld was hebben ze net keurig aangepast. Alleen jammer dat we hiervoor bijna 1 hele dag meerwerk moesten betalen! Overleg hoe we het wilde hebben voordat ze het uitvoerde was beter geweest. Al was alles duidelijk op tekening er zat wat hoogte verschil in het grasveld Overleg met kantoor over het meerwerk achteraf was ook niet prettig; er moest betaald worden PUNT. Bij opdracht werd er ook gezegd dat alles op voorraad was en het snel geleverd kon worden. Helaas bleek dit ook niet waar. En moesten ze later terug komen om het af te maken. Ik heb alles betaald en een hek staan maar ik zal nooit meer wat bij ze bestellen vanwege de onprettige manier van samenwerken en omgang van meerwerk.
Bij mijn buren en mijzelf hekwerk inclusief poorten geplaatst naar alle tevredenheid, chapeau voor het materiaal en het personeel! Vakkundige montage en uiterst zorgvuldig gewerkt en opgeruimd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid