facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lescher Fotografie

Info

Welkom op mijn Facebookpagina. Ik ben Melanie Lescher en hier deel ik mijn passie, fotografie, met jullie! Veel plezier!

Adres:
Stad: Geesteren


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Fautoograaf De Fautoograaf 33 meter Dennis Masselink; Hobbyfotograaf uit Twente. Op verzoek aanwezig op uw evenement. In ...
Ysbrand Cosijn Photography Ysbrand Cosijn Photography 35 km Echte super mooie foto's, zowel van de echte natuur als portretten. Ysbrand heeft fot...
Als Filmster Op De Foto Als Filmster Op De Foto 35 km Supergezellig mensen die ook nog eens een geweldige serie foto's van je maken. Hollyw...
Recensies
Wat een feestelijk ontvangst met high tea. Zeer professioneel en zo compleet met duizendpoot als gastvrouw, visagist, kapster. Ja ze heeft alles relax onder controle met leuke fotograaf. Kortom alles klopt. Heel erg dank voor de mooie middag. Groetjes Fam . Deunk
Wat een leuke ervaring!!! Dit zijn foto's die je allemaal aan de muur wilt hangen. De shoot zelf is ontspannen Anna neemt op een fijne en respectvolle manier de regie. De visagie wordt met zorg gedaan. Ysbrand maakt de foto's, is helder en attent in zijn communicatie. Ysbrand en Anna helpen je een mooie blijvende en heel bijzondere herinnering te maken. Het resultaat was fenomenaal! Leuke lieve mensen met een passie voor hun kunst.
Leuke en lieve mensen en gastvrij. Bij binnenkomst kregen we drinken aangeboden en er stond allerlei lekkers op tafel. Haar en make-up was naar wens uitstekend gedaan. De fotograaf geeft goede en duidelijke instructies over je houding, je gezichtsuitdrukking etc. zijn vrouw van de visagie en kapsel ondersteunt hem maar ook mij erg goed tijdens de shoot en zit boordevol creatieve ideeën. De locatie is echt een stuk terug in de tijd wat natuurlijk goed past bij de fotoshoot die ze aanbieden. Echt een aanrader om dit te doen! Ik heb een super heerlijke middag gehad!
Helaas zeer slechte ervaring mee. Ten eerste onduidelijke informatie in het begin en als je ze probeert te bellen voor meer info neemt Anne de eigenaresse nooit op . Als ze dan al opneemt en om meer informatie vraagt zegt ze dat het allemaal op de website staat. Nou ja toch maar met mijn vriendin gegaan met als insteek een leuke fotoshoot. Kledingkeuze was summier en goedkoop. De broek die ik paste had bijvoorbeeld een kapotte rits. Na onze kleding uitgezocht te hebben ging Anne make up bij mijn vriendin opbrengen en vreemd genoeg duldde ze geen enkele feedback. Als man ben ik zelf geen make up expert maar de eyeliner die ze bij mijn vriendin had opgedaan was zooo scheef ! , dat zelfs ik als “make up leek” zag dat het slecht was. Toen mijn vriendin en ik er wat van zeiden raakte ze gefrustreerd en liep ze kei hard gillend de kamer uit en gooide ze de deur hard achter haar dicht. Hoe onprofessioneel ! Ze vragen een aardige prijs voor deze fotoshoot , het is het dus volledig onwaardig ! Wij hebben 200 km afstand moeten afleggen voor deze fotoshoot op een voor ons speciale dag en ze heeft niet eens haar excuses aangeboden. Ook de aanbetaling van 75 euro hebben we niet terug gekregen. Grote NO GO dus.
Ontzettend mooi ingerichte boerderij waar de fotoshoot plaats vond. Anna en Ysbrand zorgen voor een perfecte samenwerking tijdens de shoot. Anna heeft een enorme zolder met kleding, dus er kan gekozen worden uit verschillende stijlen. Nadat je volledig in de make-up gezet bent kan Sybrand beginnen. Sybrand weet als een echte fotograaf op een prettige manier aanpassingen aan te geven in houding, pose en stijl tijdens het fotograferen. De high tea die we bijgeboekt hadden was heerlijk. Als je op zoek bent naar een ludieke fotoshoot met erg hoge kwaliteit? Ga dan naar Anna en Sybrand!!!
Zeer professioneel en gastvrij. Anna en Ysbrand hebben ons zeer goed en leuk geholpen. Resultaat is heel mooi geworden. Zijn hier erg blij mee. Een echte aanrader om als kado te geven. Bedankt voor alles. Groetjes freddy en shamina.
Was super leuk! Bij binnenkomst stond er koffie en thee met wat lekkers klaar.. aardige mensen waarvan je voelt en ziet dat ze alles perfekt willen hebben! Passie voor hun werk en weet zeker dat het resultaat er wezen mag! Heel benieuwd naar de foto's!! We hebben een leuke bijzondere middag gehad! Thanks!!!
Supergezellig mensen die ook nog eens een geweldige serie foto's van je maken. Hollywood? Jaren 30? Peaky Blinders? Er uitzien als je opa's foto? Hier het juiste adres!
Kreeg een shoot kado voor mijn 50e verjaardag. Ben erg blij met de foto's, echt een aandenken voor altijd. Service is top en ontvangst hartelijk. Hele leuke ervaring!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid