facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leroy Seijdel

Leroy Seijdel

Info

Ben je gek op persoonlijke ontwikkeling? Ontvang dagelijks inspirerende quotes, blogs en video's om het beste uit jezelf te halen!

Geschiedenis

Hoi, bedankt voor het bezoeken van mijn Facebookpagina. Ik ben Leroy Seijdel. Personal development teacher en de oprichter van Leroy Seijdel Company. Het is mijn missie om je inzicht en inspiratie te geven in persoonlijke ontwikkeling, zodat je bewust aan je eigen succes en geluk kunt werken.

Vroeger wist ik zelf niet goed wat ik wilde. Ik was verlegen, onzeker en had weinig zelfvertrouwen. Gevolg? Ik leefde niet zoals ik wilde leven. Namelijk vol passie!

In die tijd las ik mijn eerste persoonlijke ontwikkeling boek. En binnen een paar jaar las ik meer dan honderd boeken over dit onderwerp. Over doelen stellen, timemanagement en discipline ontwikkelen.

Resultaat? Ik overwon mijn faalangst, booste mijn zelfvertrouwen, werd uitgeroepen tot beste student van mijn opleiding, maakte mijn droomreis door Zuidoost-Azië, liep de Marathon van Amsterdam en bouwde de grootste persoonlijke ontwikkeling community van Nederland op: de 1 Minuut Community.

Mijn focus ligt op deze community. In de community doe ik wat ik het liefste doe: lesgeven in persoonlijke ontwikkeling (masterclasses). Dat gaat over doelen stellen, timemanagement en discipline ontwikkelen.

Precies wat ik niet heb geleerd op school. Bekijk gerust de website en laat je inspireren door persoonlijke ontwikkeling blogs, video’s en quotes. En vergeet niet: de beste investering die je kunt doen, is de investering in jezelf.

Meer over mij: www.leroyseijdel.nl



"Leroy Seijdel helpt en inspireert mensen om in kleine stappen hun mooiste doelen te bereiken. Dit doet hij met online programma's over persoonlijke ontwikkeling en online ondernemen. De 1 Minuut Community is inmiddels met meer dan 80.000 leden de grootste persoonlijke ontwikkeling van Nederland. Denk Groot, Start Klein!"
Adres: Boekweitlaan, 7906LD Hoogeveen
Stad: Hoogeveen
Route: Boekweitlaan
Postcode: 7906LD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wellness World Wellness World 875 meter Manja Koster
Neumann Personal Training Neumann Personal Training 1 km Ik sport nu al 7 maanden bij Nick, met als doel om bij de Mariniers te komen. Ik prob...
Baasis Kindercoach Baasis Kindercoach 1 km Patricia Baas - geregistreerd en gecontracteerd Kindercoach, gevestigd in Hoogeveen, ...
Trainingsstudio Hoogeveen Trainingsstudio Hoogeveen 1 km Fijne kleinschalige sportschool waar heel veel rekening wordt gehouden met jou als sp...
FyXsio FyXsio 1 km Ik ben erg tevreden met Ferry als fysio. Hij is erg goed in zijn werk en weet wat hij...
Cambridge Weight Plan Hoogeveen bij Margret Kleine Cambridge Weight Plan Hoogeveen bij Margret ... 2 km Ik ben begin september 2018 onder begeleiding van Linda gestart met het Cambridge die...
Bloemberg Loopbaanadvies, coaching & training Bloemberg Loopbaanadvies, coaching & trainin... 3 km Bloemberg voor loopbaanadvies, coaching en training.
Samen - Opgroeien - Samen anders kijken naar gedrag Samen - Opgroeien - Samen anders kijken naar... 3 km Door Samen anders te kijken naar gedrag, en de onderliggende behoefte ontdekken, kun ...
Ruud Meulenberg Ruud Meulenberg 3 km Coaching bij burnout en stress. In de natuur, actief herstellen door gerichte lichaam...
Expertisecentrum Plato Expertisecentrum Plato 3 km Op basis van onze overtuiging dat mensen nooit zijn uitgeleerd begeleiden we organisa...
Trainingsstudio Tempel Nijstad Trainingsstudio Tempel Nijstad 4 km Na mijn zwangerschap ben ik op een veilige manier gestart met sporten bij Studie Temp...
Aljan Tempel Aljan Tempel 4 km Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen inzicht te geven in wat gezonde voeding is. ...
Recensies
Aan Leroy Seijdel heb ik het welslagen van mijn opleidingen te danken en door hem ben ik nu nog veel verder aan het reiken naar wat ik eerder niet durfde te dromen. Langzaam steeds meer bouwen maakt dat deze komeet echt zn baan veranderde en steeds verder DUURZAAM op koers komt...
Leroy is een top online mindsetcoach ! Hij heeft een goed succesprogramma. Hij geeft webinars , podcasts , blogs , video's enz. Hij wil absoluut dat jij succes hebt , doet alles om je zover te helpen dat jij ook succesvol bent ! Ik heb een masterclass gevolgd . Positieve gedachten maken je gezond.
Leroy is al 1,5 jaar mijn coach en ik kan hem iedereen aanbevelen die het beste uit zichzelf wil halen. De maandelijkse 1-op-1 coach calls zorgen bij mij voor structuur, waardevolle inzichten en extra motivatie en zelfvertrouwen.
Leroy is altijd heel duidelijk en geeft hele goede aanzetten tot actie. Zelf wil je vaak dingen, maar je onderneemt geen actie, hij laat je zie hoe je met 1 minuut kan beginnen en zo uit kan groeien tot alles wat je wilt zijn en bereiken!
Leroy is het levende bewijs van hetgeen hij doet. Veel duidelijker kan je het niet stellen. Hij helpt je beetje bij beetje op weg naar je eigen doelen, een stapje per keer. Behalve zijn eigen website dat bol staat van de info, kan je ook enorm veel materiaal van hem online terugvinden, gratis ende voor niets. Hij geeft op geregelde tijdstippen webinars die je kan meevolgen.
Een heerlijke inspirerende, duidelijke en praktische masterclass gevolgd over het creëeren van je ochtendritueel. Dankzij deze masterclass heb ik weer nieuwe inzichten opgedaan én zorg ik voor meer consistentie & flexibiliteit in mijn bestaande ritueel. Een aanrader om te kijken!
Absolute aanrader : zeer leerrijk, motiverend, ondersteunend, inspirerend en nog zoveel meer! Een bron van kennis, doorzettingsvermogen en samenhorigheid ontdekte ik in het forum... Alleen ben je zo krachtig, maar samen nog sterker ! Let's go for it, niet twijfelen, inschrijven! Leroy, veel succes met alles en dankjewel.
Ik ben heel blij dat ik met je in contact ben gekomen Leroy. Je programma inspireert me en wijst me de weg naar meer bewustwording, evenwicht en daadkracht. En dat gebeurt op een heel eenvoudige manier. De kracht ligt hierbij echt in de eenvoud. Dank je wel!
Ik heb de routine ingebouwd om iedere ochtend tijdens het ontbijt een aflevering van de 1 Minuut Podcast te beluisteren. Vrijwel dagelijks weet ik hier een boodschap uit te halen waar ik iets mee kan! Tezamen met de boeken die ik lees merk ik dat ik de afgelopen maanden gegroeid ben op verscheidene vlakken! Een aanrader dus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid