facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leren Leren Schiedam

Leren Leren Schiedam

Info

Leren Leren Schiedam heeft de Gesprekskaarten Executieve Functies ontwikkeld. In gesprek gaan met kinderen & tieners vinden wij belangrijk.

Geschiedenis

‘Ik leer leren’ training bij tegenvallende schoolresultaten jongeren.

Leren is complex. Uit onderzoek blijkt steeds opnieuw dat welbevinden, inspiratie, een gevoel van competentie en ‘goed in je vel zitten’ minstens zo belangrijk zijn voor goede leerprestaties als het hebben van kennis. Ondanks hun inzet kampen dan ook flink wat kinderen in het Middelbaar onderwijs met tegenvallende resultaten.

Voor deze jongens en meiden is het belangrijk dat zij leren hoe te leren.

De ‘Ik leer leren’ training van Tineke en Robine biedt slimme handvatten voor makkelijker en efficiënter leren. Hier ontdekken kinderen alles over hun eigen manier van leren, plannen en organiseren, faalangst overwinnen, concentreren en motiveren.

De ‘Ik leer leren’ training wordt gegeven in groepjes van 4 tot 8 kinderen en bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. Iedere bijeenkomst heeft een eigen thema en kent een vaste structuur waarin rust en activiteiten elkaar afwisselen. Samen ontdekken de kinderen met de gecertificeerde ‘Ik leer leren’ trainers hun persoonlijke leerstrategie.

Iedere bijeenkomst wordt afgesloten met een eigen leerplan met helpende acties. Zo wordt leren niet alleen gemakkelijker maar ook leuker.

De training is niet alleen geschikt voor jongeren in het voortgezet onderwijs die op een of andere manier vastlopen maar ook voor kinderen van groep 8 ter voorbereiding op de middelbare school of brugklassers waarbij het leren nog niet zo vanzelf gaat en.

Ervaringen van een deelnemer: “Ik heb nu hogere cijfers en weet beter wat ik allemaal kan. Doordat ik nu goed kan plannen ben ik niet meer zo gestrest en heb ik tijd over voor andere dingen.”

Voor meer informatie neem contact op via:
een privé bericht via deze site,
[email protected],
[email protected],
www.ikleerleren.nl



"Alle coaches, begeleiders en remedial teachers willen met kinderen in gesprek. Door in gesprek te gaan met elkaar kom je er achter welke hulpvraag er speelt en kun je samen inzichtelijk maken wat er al goed gaat en wat er beter kan. Onze materialen maken gesprekken over Executieve Functies mogelijk.Professionalisering van onderwijskrachten en ambulante hulpverleners doen we met onze workshops & trainingen. Wij zouden het geweldig vinden wanneer iedereen die met kinderen en jongeren werkt inziet hoe belangrijk het is om met hen over hun executieve vaardigheden in gesprek te gaan en wat zij hierin kunnen verbeteren."
Adres: Schiedam
Telefoonnummer: 06419157140638506512
Stad: Schiedam



op zoek naar gerelateerd: Leren Leren Schiedam downloads, Gesprekskaarten Executieve Functies Leren Leren Schiedam, Leren Leren Nederland, Leren leren spelletjes, Webshop Leren Leren Schiedam, Leren leren basisonderwijs, Executieve functies PDF, Leren leren middelbare school
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KomKids Advies KomKids Advies 716 meter Heel goed kinderdagverblijf, onze zoon heeft het erg naar zijn zin gehad op de Planta...
Hobea Speelautomaten B.V. Hobea Speelautomaten B.V. 756 meter Hobea houdt zich sinds 1951 bezig met het exploiteren van speelautomaten in de horeca...
Facilicom Facilicom 1 km Ik raad af om hier te gaan werken. Ongetalenteerd managers maken hier de dienst uit. ...
Prins Supply Prins Supply 2 km General ship supplier for professional 24/7 worldwide service, for more than 60 years...
Hagestein Makelaardij Hagestein Makelaardij 3 km Wat een geweldige makelaar! Binnen een maand het huis verkocht! Hele goede informatie...
Recensies
Wat heb ik samen met mijn leerlingen veel plezier van de materialen van Leren Leren Nederland! Leerlingen kunnen hun eigen leerdoelen bepalen en worden hierdoor eigenaar van hun leerproces. Het is mooi om te zien hoe ze zo succeservaringen opdoen en groeien! De trainingen die ik bij Robine en Tineke heb gevolgd zijn leerzaam en gezellig. Wat je leert, kun je direct goed toepassen in de beroepspraktijk. Een echte aanrader!
Ik heb de training bij deze fantastische dames mogen volgen en ga enorm graag met hun materialen aan de slag. Ze zijn laagdrempelig, van zeer goede kwaliteit en heel aangenaam om met leerlingen aan de slag te gaan. Zowel in het basisonderwijs PO als in het secundair onderwijs VO. Zeker de moeite om eens te snuisteren op hun website en de vele mogelijkheden te leren kennen!!
Wat een fijn duo zijn Tineke en Robine. Passend bij mijn MBO doelgroep en een goede voorbereiding om zelf als trainer aan de slag te gaan. Meteen toe te passen in het werk!
Ik help Robine en Tineke vaak en het zijn ontzettend lieve en behulpzame mensen
Tineke en Robine maken mooie materialen en behulpzame trainingen om te helpen de executieve functies te verbeteren. Mooi werk!!
Ondanks alle uitdagingen erg mooie materialen mogen ontvangen!
Zeer interessante 2 daagse gehad. Veel vragen beantwoord gekregen en fijn om met ze te sparren. Vriendelijke mensen. Top bedrijf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid