facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leppen

"De hypotheekadviseurs van De Hypotheker Enschede staan voor je klaar voor goed hypotheekadvies voor nu en in de toekomst.Wij zijn tijdens de avond openingstijden en op zaterdag alleen geopend op afspraak.Door onze uitgebreide kennis van de lokale markt in Enschede, Glanerbrug, Boekelo en Lonneker te combineren met jarenlange ervaring weet je zeker dat je bij ons aan het juiste adres bent voor jouw hypotheek.Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs vergelijken ruim 40 hypotheekverstrekkers en zoeken de beste deal voor jouw persoonlijke situatie. Liever zelf je hypotheek regelen? Jazeker, dat kan ook! Wat je ook kiest, je krijgt altijd ons advies."
Adres: Usselerrondweg 11 , Enschede 7546 PA, NL
Telefoonnummer: 053 476 1061
Stad: Enschede
Route: Usselerrondweg 11
Postcode: 7546 PA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Denneboom Denneboom 66 meter Vertaald door Google Zeer aardige mensen. Origineel Sehr nette Leute.
Charly's trimsalon Charly's trimsalon 660 meter
Apport Hondentrimsalon Apport Hondentrimsalon 2 km Onze hond moet helaas door zijn slechte vacht 1x per jaar geschoren worden. Dat is he...
Anoebis Hondensalon Anoebis Hondensalon 2 km Deze trimsalon bestaat niet meer
Bult Marianne en Jan vd Bult Marianne en Jan vd 3 km Gisteren onze Mechelaar hem gebracht. Heeft een goede was en borstel beurt gehad. Ze ...
Baake Baake 4 km
Dingo Dingo 4 km Onze Norfolks worden door de eigenaresse professioneel getrimd. Ras moet op een bepaa...
Beugelink Beugelink 5 km
Hoge Boekel Hondenpension, Het Hoge Boekel Hondenpension, Het 6 km Fantastisch hondenpension met echt aandacht en zorg voor de honden. Onze Stafford Den...
Pallas Pallas 7 km
Soetekouw Soetekouw 8 km
Bos Bos 8 km
Recensies
Zeer goed geholpen professioneel met een groot persoonlijke tint. ik had Henk deze heeft vanaf het eerste gesprek tot aan het eind enorm geholpen en alle tijd genomen om alles goed te regelen. Als ik iets niet begreep kon ik hem altijd bellen en stond hij klaar. Ook de dames bij de receptie waren heel vriendelijk als ik er door mijn scheiding er door heen zat zorgde ze er voor dat ik mijn lach weer kreeg voor ik weg ging
“Wij zijn zeer tevreden over het hypotheekadvies van de Hypotheker Enschede. Edwin Leppen is een professionele hypotheekadviseur die samen met zijn team ons binnen zeer korte tijd door het gehele proces heeft begeleid. Een echte aanrader voor iedereen die een hypotheek nodig heeft.”
Wij zijn zeer tevreden over de service en begeleiding van De Hypotheker! Ook over niet-zo-standaard vragen werd er uitgebreid met ons meegedacht. Bijna overal was een passende oplossing voor en als die er niet was, werden we duidelijk voorgelicht en werd er meegedacht over een alternatief. Behalve over de hypotheek, werd er ook pro-actief meegedacht over bijkomende zaken zoals verzekeringen - uiteraard erg handig als je hier zelf weinig ervaring mee hebt! Afspraken waren altijd mogelijk, gesprekken waren duidelijk en hadden een goede sfeer en mails werden snel beantwoord. Wij zijn zeer tevreden!
Erg goed geholpen door Daniël en Esther. Snelle en heldere communicatie en veel expertise.
Vanaf het eerste vrijblijvende informatiegesprek tot aan het tekenen van de koopakte zijn wij uitstekend geholpen door De Hypotheker Enschede. Naast de afspraken die we met ze hadden, hebben wij nog veel vragen per mail gesteld die altijd snel werden beantwoord. Alle hulp en adviezen die we nodig hadden, kregen we van De Hypotheker.
Wat een professioneel advies, altijd de tijd nemen om de zaken goed uit te leggen en altijd bereid dat nogmaals te doen. Edwin Leppen is een topadviseur met gevoel voor timing. Exact op het juiste moment vroeg hij een offerte aan, vanwege een verwachte rentestijging en wist mijn specifieke situatie te vertalen naar de geldverstrekker om zodoende een perfecte hypotheek voor mij te te organiseren. Daarbij wordt hij ondersteund door een geweldig team collega's. Hypotheker Enschede ... ik ben er blij mee!
We zijn hier enorm goed geholpen! Ze nemen ruim de tijd met je om alles duidelijk en correct uit te leggen. Hierdoor zeer snel onze hypotheek rond!
Geweldig vakkundig geholpen met een casus die toch iets ingewikkelder was dan standaard, bedankt Edwin en Katja voor de professionele en vooral vriendelijke hulp tijdens dit proces! Tot een volgend project:
Fantastische begeleiding bij de aankoop van ons eerste huis. We hebben veel uitleg gekregen en alles is stap voor stap met ons doorgenomen. Erg goed bereikbaar en reageren zeer snel op vragen. Absoluut de juiste keuze geweest om via de Hypotheker onze eerste hypotheek af te sluiten. Nu kunnen we met een gerust hart genieten van onze koopwoning, wetende dat alles goed geregeld is!
Wij hebben een hele fijne ervaring gehad bij de Hypotheker. Het contact verliep vlot, ze dachten goed met ons mee en waren goed bereikbaar. Al met al zijn wij zeer tervreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid