facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leonie van den Tillaart Uitvaartverzorging

Info

Uitvaartverzorging

Adres: Beetsstraat 3, 5691 XK Son en Breugel
Telefoonnummer: 0682883124
Stad: Son en Breugel
Route: Beetsstraat 3
Postcode: 5691 XK


Recensies
Lieve leonie, wat zijn wij met zijn allen blij geweest dat jij op ons pad bent gekomen na de dood van ons pap. Weet dat je voor ons een heel belangrijke rol hebt gespeeld en dat je ons geweldig hebt geholpen, samen met Marieke, om van deze verschrikkelijke gebeurtenis, een prachtig afscheid te maken.
Je doet het maar één keer goed. En wij hadden het geluk dat Leonie op ons pad kwam tijdens de verdrietige en verwarrende periode na de dood mijn vader. Leonie luisterde, leefde zich in en nam ons bij de hand waardoor het afscheid zó mooi en waardevol is geworden dat we haar voor altijd dankbaar zullen blijven.
Leonie, ontzettend bedankt voor je meer dan persoonlijke begeleiding voor de uitvaart van Rietje. We hadden het niet beter kunnen treffen! Veel geduld, tijd, oog voor detail en ook humor. Een perfecte begeleiding voor een bijzonder mooi afscheid. Ik kan Leonie zeker aanbevelen.
Leonie je kunt maar een keer een mooi afscheid verzorgen. Dat heb jij samen met Marieke voor ons pap geregeld heel hartelijk bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid