facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leonidas

Leonidas
Adres: Aankomstpassage 25 , Schiphol 1118 AX, NL
Telefoonnummer: 020 653 5077
Stad: Schiphol
Route: Aankomstpassage 25
Postcode: 1118 AX


Openingstijden

Maandag: 07:00-22:00
Dinsdag: 07:00-22:00
Woensdag: 07:00-22:00
Donderdag: 07:00-22:00
Vrijdag: 07:00-22:00
Zaterdag: 07:00-22:00
Zondag: 07:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: leonidas winkels, leonidas assortiment, leonidas webshop, leonidas pralines, leonidas prijzen, leonidas paaseitjes, leonidas in de buurt, leonidas hoofdzetel
Recensies
Staff was very rude and not helpfull. So bad to see this happen at such a top location......Belgische chocolade is altijd lekker. Alleen jammer dat hier zo'n onbeleefde juffrouw de klanten bedient.... er loopt een actie "gratis broodtrommel". Opzettelijk houdt ze de broodtrommel achter. Als we er haar op attent maken krijgen we alsnog de broodtrommel op een zodanig brutale manier dat we aan de grond staan genageld van verbijstering. Dringend tijd dat men hier het personeel wat beter begeleidt.... blijkbaar heeft ze ook meer interesse in haar mannelijke collega dan in de klanten...... zeker geen reclame voor Leonidas op zo'n toplocatie !
Op Schiphol ivm Valentijnsdag hadden ze al van alles klaar staan. Snelle bediening.
Groot assortiment chocolade en heel vriendelijk personeel.
Ze verkopen nu ook ijs, wafels & crepes
Ouderwets lekker
De lekkerste bonbons
Lekkere chocolade
Personeel was behulpzaam en vriendelijk. Uiteindelijk kopen we in plaats daarvan gelato, de citroensmaak was echt aangenaam, vooral na de maaltijd. Lief.
Ik kan deze franchise van Leonidas niet aanbevelen. Op 21 november heb ik bonbons gekocht. Ik werd opgewacht door een lege toonbank en na een tijdje had de medewerkster, die min of meer aan haar bureau op kantoor lag, tijd om haar te bellen en me te helpen. Ik vroeg om de "grote" doos, de medewerker antwoordde dat ze uit de "grote" verpakking was en liet me een intern briefje zien waarin werd uitgelegd waar de dozen waren achterkamer. Dus ik vroeg om een ​​soort chocola en hoopte de blanken en pure chocolaatjes te krijgen, ze was verbaasd en opgewonden terwijl ik naar meer chocolaatjes zocht. Thuis begreep ik haar verbazing want ik kreeg allemaal witte chocolaatjes. Ik vermoed een communicatiefout. Ik heb deze beproeving gemeld aan Leonidas en na het geautomatiseerde antwoord heb ik niets meer gehoord. Bij deze premium brand chocolates werken mensen achter de toonbank die het premium imago van dit merk niet waarmaken. De klachtenafdeling is even waardeloos als baliemedewerkers. Ik ben echter dol op hun chocolaatjes, ik heb nooit een probleem gehad in Antwerpen, Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Hasselt of een andere winkel en zelfs niet op Schiphol.
Ik haal meestal chocolaatjes voor mijn vrouw op weg terug naar huis door Amsterdam. Ze geniet er echt van de met alcohol doordrenkte zijn een favoriet! Het personeel op deze locatie is altijd fantastisch en de productkwaliteit is altijd consistent en uitstekend! Ik zou het ten zeerste aanbevelen om langs te komen voor een voorverpakte traktatie of een aangepaste doos als verrassing voor familie of vrienden!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Leonidas.

Schiphol chocoladefabrikanten en -winkels

openingstijden, locatie, vervoer. Aankomstpassage 25 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Leonidas adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Leonidas. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Leonidas delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Coco Café Coco 194 meter De koffie was wel lekker maar het kostte ze wel een half uur om het te maken :/
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid