facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leon Peters Kozijnen

Leon Peters Kozijnen

Info

Al meer dan 25 jaar plaatsen en leveren wij kuststof en aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen, zonwering.

Adres: Bukkumweg 22A, Hilvarenbeek, 5081CT, 5081CT Hilvarenbeek
Telefoonnummer: +31627423066
Stad: Hilvarenbeek
Route: Bukkumweg 22A, Hilvarenbeek, 5081CT
Postcode: 5081CT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Decokay van de Wouw Hilvarenbeek Decokay van de Wouw Hilvarenbeek 706 meter Klant vriendelijk. Klant gericht en zeer ruime kennis. Goede service. Top zaak.
Bud van Ooijen Bestratingen Bud van Ooijen Bestratingen 5 km Bud van Ooijen Bestratingen.
Recensies
Op basis van een telefoongesprek van 10 zinnen en 25 jaar ervaring wordt bepaald of je een serieuze klant bent of alleen maar wilt “ stoeien” met ideeën en krijg je dus wel of niet advies en een offerte ... kwalijke zaak ook al heb je als bedrijf voldoende aanvragen!! Met zo’n bedrijf ga ik dus ook liever niet in zee.
Bedankt Leon voor het plaatsen van deze ideale hor in onze schuifdeur. We zijn er superlblij mee en zullen onze schuifpui nu ook veel meer gaan gebruiken Toppie
Geweldig bedrijf. Super service. Dank je wel, Leon.
Goed advies zonder poespas
Echt super goede service!
WAARDELOOS!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid