facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leolux Experience Center

Leolux Experience Center
Adres: De Corridor 9A, 3621 ZA Breukelen, Nederland
Telefoonnummer: 030 293 8149
Staat: Utrecht
District: Stichtse Vecht
Stad: Breukelen
Route: De Corridor
Huisnummer: 9A
Postcode: 3621 ZA


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 10:00–17:00
woensdag: 10:00–17:00
donderdag: 10:00–17:00
vrijdag: 10:00–17:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: 12:00–17:00

Recensies
Leolux Experience Center is in een woord: Prachtig.nWij kwamen binnen vlak voor sluitingstijd en werden allervriendelijkst te woord gestaan. Wij mochten rondkijken en spraken met bevlogen medewerkers van Leolux. Super!
Heel hartelijk ontvangst, fijne ambiance en prachtige meubels
Mooi ruim opgezet, rustige muziek. Goed geholpen. De prijs ligt hoger dan een discount woonwinkel. Maar je krijgt er zeker kwaliteit en goede begeleiding met kiezen voor terug ! Ze hebben heel veel stalen van verschillende stoffen en leer soorten.
Ja, echt geweldig!!!nWát een prachtige toonzaal!nAlle fauteuils, banken, vloerkleden, tafels, lampen, chaisse-lounge, noem maar op, ALLES IS ER!! En natuurlijk ook alle stalen zijn er, maar let op, niet alle stalen kunnen op alle meubels, want Leolux staat natuurlijk wel achter haar produkt. Dus alleen het beste van het beste voor een uniek meubelstuk als eindresultaat.
Prachtige meubels, als je rustig rond wilt lopen ga op vrijdagmiddag, als je service wilt ga niet op vrijdagmiddag! Er liep 1 adviseur rond, maar die was druk met een klant. Bij binnenkomst wel een dame die vriendelijk gedag zegt vanaf een koffiebalie. Echter verder wordt er niks gevraagd. Teleurstellende service daarom 2 sterren. Kon geen vragen stellen en daar was ik nu juist voor naar Breukelen gereden, al met al zonde van de tijd en benzine.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid