facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leo Zwart

Leo Zwart

Info

Nederlands Hiphop/Hip-hop, Rap Artiest, die filosofisch vertelt over De Straat, Religie, Corruptie en zijn Leven.

Adres:
Stad: Schagen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
motlab motlab 746 meter Vandaag voor het eerst bij Motlab geweest en ben heel blij met mijn haar. Precies wat...
Sri Chaitanya Gemeenschap Sri Chaitanya Gemeenschap 1 km Bhakti yoga in de nieuwe tijd, gevestigd in Schagen en Hippolytushoef.
Katholieke Gezinnen Katholieke Gezinnen 2 km De stichting Katholieke Gezinsweekenden is in 1998 gestart met het organiseren van ka...
Recensies
Ik heb een draagdoek en een draagzak online aangeschaft, na wat vragen gesteld te hebben die ik heel snel en uitgebreid beantwoord kreeg. Onwijs blij met mijn aankopen en super tevreden over de fijne service en snelle levering!
Marije heeft mij geadviseerd in de aankoop van de perfecte draagdoek zo een 3 jaar geleden Dit is erg goed bevallen en zijn nog steeds blij met de aankoop.
De ringsling had ik al gekocht. Maar heb wel een draagconsult afgenomen over hoe de ringsling te gebruiken. Wat een fijn consult was het we, hebben gelachen en je nam de tijd.
Ik heb voor de 2e keer een draagzak gekocht bij dragen in Schagen. Nu een peuter versie. Heel erg blij mee. De draagzak was na het bestellen snel in huis. En het advies is altijd super! Erg tevreden dus!
Draagconsult bij mij thuis gehad. Rustige en duidelijke uitleg en gaat pas weg als je het goed door hebt. Altijd bereikbaar om bij twijfel nog even te overleggen! Super ervaring!
Een duoconsult gedaan met een vriendin, toen bij baby nr 2 een opfrisconsult waarbij ik ook een prachtige We Are Wovens doek kocht en daarna nog een consult voor het rugdragen. Alledrie de keren was ik erg tevreden. Bedankt Pauline en Marije!
In februari dit jaar een draag doek aangeschaft bij dragen in schagen. Eerst contact gehad welke het beste bij onze situatie zou passen en na goed advies gelijk besteld. De volgende dag was hij al in huis!! Kortom: goed advies en snelle verzending.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid