facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leo van Dorp Goudsmid

Leo van Dorp Goudsmid

Info

Ik ben Leo van Dorp, Meester Goudsmid sinds 1978
Mijn opleiding heb ik gevolgd op de vakschool in Schoonhoven. Meer info zie: www.goudsmidhoekschewaard.nl

Geschiedenis

Daar zijn mijn vaste cliënten ontstaan. Inmiddels ontvang ik opdrachten uit het hele land.
In 1993 ben ik verhuisd naar de Hoekschewaard, Mijnsheerenland waar mijn klantenbestand verder is gegroeid. Mijn klanten zijn voornamelijk, particulieren, bedrijven en verenigingen.
In 2006 ben ik benaderd door een vereniging om voor een belangrijk persoon een speld (fakkel) te ontwerpen. Het sieraad bleek voor Prinses Maxima te zijn en is uitgereikt op een symposium in Papendal.
Anno 2013 bestaat mijn bedrijf al 25 jaar.



"Welkom op de website van Leo van Dorp Goudsmid te Strijen.Naast verkoop van nieuwe sieraden en occasions bent u bij ons ook aan het juiste adres voor speciale opdrachten. Daarbij kunt u denken aan het ontwerpen en maken van persoonlijke sieraden, relatiegeschenken en trouwsieraden. Ook het verwerken van de as of het haar van een dierbare in een sieraad is mogelijk. Daarnaast hebben wij mooie voorbeelden van het veranderen van trouwringen.Door ons zijn al veel opdrachten naar tevredenheid uitgevoerd. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt.In de Hoeksche Waard zijn wij ook al jaren het vertrouwde adres voor al uw reparaties.Maak gerust vrijblijvend een afspraak om samen naar de mogelijkheden te kijken.Leo van Dorp Goudsmid"
Adres: Boompjesstraat 15, 3291AA Klaaswaal, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0186 601010
Stad: Klaaswaal
Route: Boompjesstraat 15
Postcode: 3291AA


Recensies
Leo heeft van onze trouwringen van bijna 46 jaar oud 2 schitterende ringen met 7 briljantjes gemaakt. Het was de laatste wens van mijn man en Leo heeft er extra uren in gestoken om ze op tijd af te krijgen. Een goudsmid met een gouden hart en vakman pur sang.
Mooie armband met vingerafdrukken van mijn ouders laten maken. Leo kwam met leuke ideeën en hield ons op de hoogte . Een prachtige herinnering aan mijn ouders is het geworden, heel blij mee!
Een diamanten ring van mijn vrouw aangepast tot een strak sieraad, het was een lastige klus met risico op breuk maar heel mooi afgewerkt. Fijn dat we in de Hoeksche Waard zo'n goede goudsmid hebben !
Fantastisch geholpen door Leo bij het groter maken van mijn ring. Na een paar dagen was het al klaar en kon ik mijn ring weer om.
Vriendelijke juwelier /goudsmid maakt mooie dingen. Even zoeken maar een bezoek waard!
Mooie winkel, uitstekend advies gehad, blij met het resultaat.
Vertaald door Google Ik geniet van de eerlijkheid en de vaardigheid van leo van Dorp. Ik moest in Strijen zijn, dus naar zijn winkel gaan lag voor de hand om een ​​kerstcadeau voor mijn vrouw te kopen. Wederom kwam ik tevreden weg en de opmerking van mijn vrouw was dat ze perfect waren, waardoor Kerstmis een geweldige tijd voor mij was. Origineel I enjoy the honesty and the skill of leo van Dorp. I had to be in Strijen so going to his shop was the obvious place to buy my wife a Christmas present. Once again I came away satisfied and my wife's comment was they are perfect which made Christmas a wonderful time for me.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid