facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leo Music & Audio

Leo Music & Audio

Info

De Facebookpagina van muziekwinkel Leo Music & Audio. Wij bieden al meer dan 50 jaar een ruim assortiment muziek- en audioproducten in Noord-Nederland.

Geschiedenis

Leo Music & Audio Stadskanaal is een zeer ruim opgezette muziekwinkel. We zijn gespecialiseerd in toets- en snaarinstrumenten en Professionele Audiotoepassingen. Naast verkoop van deze artikelen zijn er diverse verhuur en huurkoop mogelijkheden om zo iedereen in zijn of haar muzikale behoeften te voorzien.

Dankzij onze webshop zijn we inmiddels toegankelijk voor muzikanten en audiogebruikers in heel Nederland, maar dankzij onze uitstekende technische dienst, service en aftersale, klantvriendelijkheid en muzikale connecties in heel Noord-Nederland blijven we toch vooral een echte winkel.

Adres: Hoofdstraat 100, 9501CR Stadskanaal
Telefoonnummer: 0599612346
Stad: Stadskanaal
Route: Hoofdstraat 100
Postcode: 9501CR



op zoek naar gerelateerd: Muziekwinkel Noord Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Expert Stadskanaal Expert Stadskanaal 623 meter Dit is al jarenlang onze betrouwbare leverancier van huishoudelijke apparatuur en Lid...
Daronics Daronics 959 meter Fantastisch kinderfeestje voor onze dochter gehad. Het super- enthousiaste team van D...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid