facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lentjes Droomkeukens

Adres: De Houtakker 21 , Bemmel 6681 CW, NL
Telefoonnummer: 0481 466 090
Stad: Bemmel
Route: De Houtakker 21
Postcode: 6681 CW



op zoek naar gerelateerd: Superkeukens Huissen, Keukens Nijmegen, Keuken outlet Nijmegen, Showroomkeukens Nijmegen, Jansen Keukens, IKEA keuken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Zeer tevreden. Er werd goed met ons meegedacht, geen opdringerige verkoop. Zowel in de showroom als bij de installatie, iedereen was zeer kundig, vriendelijk en er werd heel netjes gewerkt. Resultaat, een prachtige keuken!
Van begin tot het einde was alles zeer goed geregeld. Wij hebben een zeer goed advies gekregen. De aankoop verliep soepel en prettig. Het plaatsen van de keuken is werkelijk top uitgevoerd. De monteur verdient echt een compliment.
Zeer tevreden over de werkzaamheden die dhr M. Schrever bij ons heeft uitgevoerd op 13 mei 2023
1998 onze eerste keuken besteld bij Lentjes keukens. Vorige week weer een keuken bij Lentjes en wordt geplaatst mei 2023. Toen goede prijs en achteraf goede service. Anno 2022 weer.
Ruime keuze en Remco denkt met je mee. Mooie keuken besteld. Mooi op tijd geleverd. Monteur voor het plaatsen is een vakman 1e klas. Na plaatsen werd ik gebeld met de vraag of alles naar wens is verlopen. In een woord GEWELDIG Ik beveel dit bedrijf van harte aan bij nieuwe kopers. Wil je een keuken kopen ga dan eerst eens langs bij LENTJES DROOMKEUKENS Wij zijn voor 200% tevreden
Nooit meer Lentjes!!! Wij hebben met ons gezin in ruim 2 jaar tijd 4 keukens gekocht bij hun. Als het op garantie en service aankomt verdient dit bedrijf een dikke onvoldoende. Mensen denk goed na voordat je hier binnen stapt. Eén ster is er nog één teveel!!! Waardeloos dus!!
2 jaar naar levering nog steeds geen volledige keuken ontvangen. Zeer slecht in communicatie.
Na een heel prettig, transparant en meedenkend gesprek met Marco heeft Nicky bij ons vakmanschap geleverd met het installeren van onze nieuwe keuken. Alles gaat netjes in overleg en via korte lijnen. Wij zijn heel tevreden, bedankt heren!
Zeer tevreden over Lentjes Droomkeukens in Huissen . Al bij het uitzoeken van de keuken geen opdringerig gedrag van de verkoper, maar uitleg en duidelijk advies op een rustige wijze. Bij plaatsing en levering verliep alles naar wens en de keuken werd vakkundig en zeer netjes geplaatst . Ook de kwaliteit van de keuken en de service is goed. Tot slot bevelen wij Lentjes Droomkeukens aan iedereen aan.
Zeer tevreden over Lentjes Droomkeukens. Marco heeft ons prima geholpen in de showroom met het uitzoeken en samenstellen van de keuken. Nicky heeft hem uiteindelijk vakkundig geplaatst. Het is een klein team waarin de lijntjes kort zijn. Super! Bedankt mannen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid