facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lentiz Contract

Info

Lentiz cursus & consult biedt praktische bedrijfsopleidingen voor bedrijven die actief zijn in diverse sectoren.

Geschiedenis

Een opleiding, cursus of training levert direct rendement op. Onze drijfveer is immers het verbreden van kennis, vaardigheden en competenties.

De opleidingen van Edudelta Contract zijn dusdanig ingericht dat ze optimaal aansluiten bij de praktijk. Uw organisatie is voortdurend in beweging. Op het juiste moment inspelen op ontwikkelingen, richting geven aan het managen van veranderingsprocessen en nieuwe bedrijfsmogelijkheden vraagt om 'een leven lang leren'.

U kunt gebruik maken van onze expertise door in te schrijven op het reguliere cursusaanbod. Edudelta Contract biedt ook de mogelijkheid voor cursussen op maat. In een oriënterend gesprek bekijken we de mogelijkheden van Edudelta Contract om samen met u vorm te geven aan de competentie-ontwikkeling van u en/of uw medewerkers. Edudelta Contract kan indien gewenst op locatie cursussen en trainingen verzorgen.

Adres: Groene Zoom 111, 3245 CH Sommelsdijk
Telefoonnummer: +31105903447
Stad: Sommelsdijk
Route: Groene Zoom 111
Postcode: 3245 CH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Edudelta College Goes, Edudelta Barendrecht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid