facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lentemaheerd

Lentemaheerd

Info

B&B de Lentemaheerd, royale kamers met eigen badkamer op de boerderij. Camping lentemaheerd, comfortabel kamperen op het Groninger platteland, een beschut terrein gelegen in het groen tussen de fruitbomen met zichtpunten over het land.

Geschiedenis

Lentemaheerd is een mooie plek om het avontuurlijke Groninger land op de fiets, wandelend of met de auto te ontdekken.

Groningen:
Verrassend groen, vele pittoreske dorpjes, uitwaaien op de dijk, schitterende vergezichten over wad en land, prachtige tuinen, borgen, kerken en musea.
Een uitstapje naar het Duitse waddeneiland Borkum.
Lentemaheerd is gelegen nabij de ANWB fietsroutes LF10 en 'Rondje Groningen'.

Wat bieden we:

Boertel.
Ons Boertel bestaan uit 7 luxe kamers met eigen badkamer, vloerverwarming, tv en internetaansluiting. Zelfs 2 van deze kamers zijn geheel rolstoeltoegankelijk.

Kamperen bij de Boer.
Met ruim aangelegd kampeerveld met moderne verwarmde sanitaire voorzieningen.

Pipowagen.
Voor 2 of 3 personen met een complete keuken, woonvertrek en veranda. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen.

Caravan huren.
Twee persoonscaravan met voortent, alles is aanwezig voor een fijne caravanvakantie. Huisraad, beddengoed en handdoeken inclusief. In de caravan kan de zithoek een slaapplaats bieden voor een kind.

Groepsaccomodatie.
Groepen kunnen gebruik maken van de kamers van het Boertel en van de centrale keuken.

Leuke extra's voor u en uw kinderen.
Voor een nog fijnere vakantie.
Gratis internet voor alle gasten.
Mogelijkheid voor ontbijt op bed, ook in de tent.
Wasmachine en -droger.
Jeu de boules baan.
Knusse ontspanningsruimte met TV, spelletjes, boeken, picknicktafel en zithoekje.
Koelkast voor algemeen gebruik.
Overdekte fietsenstalling.
Oplaadmogelijkheid voor elektrische fietsen.

Speciaal voor kinderen:
Trampoline en klimhuis.
Gratis gebruik skelters.
Tafeltennistafel.
Een leuke doe- en leesmap over de boerderij.
Spelen in de schuur.

Adres: Schapeweg 21, 9982BA Uithuizermeeden
Telefoonnummer: 0595-415472
ln.dreehametnel@ofni
Stad: Uithuizermeeden
Route: Schapeweg 21
Postcode: 9982BA



op zoek naar gerelateerd: prijzen lentemaheerd, camping noord groningen, zoover lentemaheerd, camping uithuizen, minicamping lentemaheerd, pipowagen huren groningen, camping boerderij lentemaheerd roodeschool, camping groningen
Recensies
Camping en B&B in en bij een groninger boerderij met mooi wijds uitzicht over de groninger akkers. Ruime velden voor de caravan of camper. De toiletten en douches zijn netjes afgewerkt en schoon. Geen muntjes, maar zelf straalsterkte en warmte instellen echt ideaal. Je kunt broodjes of een ontbijtmand bestellen of ontbijten in de ruime ontbijtzaal. Ook staat er een hutje waar je kunt koken , tv kijken of een boek lenen. Handig bij slecht weer. In de schuur staan skelters en fietsjes voor de kinderen Dichtbij is de Eemshaven. Vanaf hier gaat de boot naar het duitse waddeneiland Borkum.
Prachtige minicamping. Hele ruime plekken. Vriendelijk onthaal. Uitstekende locatie om van daaruit het Duitse waddeneiland Borkum te bezoeken. De afstand naar de pont is 10 km fietsen en je kunt tickets kopen op de camping! De moeite waard.Service: 5/5
We zaten in de caravan, van alle gemakken voorzien, heerlijk bed en privé sanitair, goed verzorgd. Uitzicht mooi. Hele vriendelijke en lieve mensen, we vonden het super. Wij hebben alvast weer gereserveerd. Echt een aanrader.
Stonden er 3 nachten met de camper . Mooie rustige plaats met veel fiets en wandelmogelijkheden in de omgeving. Super vriendelijke eigenaren.Service: 5/5
Heel mooie camping mooie ruime plaatsen en super schoon sanitair. En vriendelijke mensen.Locatie: 5/5
Net terug van twee weken op deze leuke camping. Het is echt een paradijsje! Schoon sanitair en mooie ruime camping plekken! Lekkere broodjes bij het ontbijt en je kunt ook een ontbijtmand bestellen, met alles erop en eraan. Voor kinderen is hier niet veel te doen, ze hebben echter wel een grote schuur waar skelters en fietsjes staan die kinderen kunnen gebruiken, en waar je je eigen fiets kunt stallen. De mensen zijn vriendelijk en we kregen af en toe bezoek van de camping hond, de blonde labrador Fire. Die goeie oude lobbes vindt het bij de camping gasten erg gezellig. Kortom, een gemoedelijke camping met een relaxte uitstraling. Wij vonden het heerlijk!
Uitstekend verzorgde camping met oog voor detail. Ook eindelijk eens een camping die niet alleen honden toelaat, maar er ook een wandelgebied voor aangelegd heeft met spannende paden. Prima accommodatie voor fietskampeerders met warme huiskamer plus keuken. Aanrader voor iedereen die noordoost Groningen wil ontdekken - wat de moeite waard is!
Wij hebben 4 nachten op deze mooie camping gestaan. Alles is eigenlijk mooi, keurig schoon sanitair, broodjes service, mooie plaatsen. Je kunt er heerlijk fietsen in de omgeving. Jammer dat er geen restaurant vlakbij is. Maar qua camping een dikke duim!
Een heerlijke rustige plek in het hoge noorden .Een fijne en zeer schone camping. Ook de mensen die de camping runnen zijn vriendelijk,zakelijk en gastvrij. Kortom een prima wk om te vertoeven.Service: 5/5
Leuke spontane mensen Alles keurig voorelkaar Een echte aanraderService: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid