facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lenssen Mannenmode

Lenssen Mannenmode

Info

It's a man's world! Of je nou op zoek bent naar casual, business, trouwpak of de vetste jeans, Lenssen Mannenmode is een beleving.



"Al 35 jaar is Lenssen Mannenmode een begrip in Mierlo en omgeving. Dé mannenmodewinkel van Zuidoost-Brabant! Voor casual, trendy mode en de meest stijlvolle trouwpakken kan je bij ons terecht. Kies de juiste schoenen en accessoires erbij om je outfit helemaal af te maken. Laat je verrassen door het ruime assortiment en de Brabantse gemoedelijke sfeer."
Adres: Dorpsstraat 95, 5731 JH Mierlo
Telefoonnummer: +31492661100
Stad: Mierlo
Route: Dorpsstraat 95
Postcode: 5731 JH


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Lenssen Manders Mierlo koopzondag, Lenssen Manders dames, Lenssen Manders Dames Jassen, Lenssen Manders Schoenen, Lenssen Manders Mode, Sale Lenssen Manders, Lenssen Manders Studio Anneloes, Herenmode Helmond
Recensies
De mooiste kledingzaak voor mannen in de wijde omgeving. Altijd een uitgebreide collectie modieuze kleding. En vooral vakkundig personeel dat in alle rust en met verstand van zaken je helpt aan een passende seizoensoutfit. Eerlijke en goede adviezen en een heerlijk kopje specialiteitenkoffie tijdens het kiezen en passen.
Vandaag voor het eerst in deze winkel geweest en dit zal niet de laatste keer zijn. Door Jolanda zeer goed en vriendelijk geholpen.
Floor is een geweldige verkoopster. In korte tijd gevonden wat ik zocht. En dat voor een.........man! Geweldige winkel met veel keus. Hier moet je geweest zijn.
Mooie kleren. Kom hier graag
Ruim een half jaar voor onze bruiloft werd ik door een nieuwsbrief erop geattendeerd dat Lenssen Mannenmode ook trouwpakken heeft. Ik kwam al regelmatig bij Lenssen omdat ik erg blij ben met hun persoonlijke manier van helpen en je naar huis laten gaan met iets wat je mooi vindt en niet wat zij graag verkopen. Zo ook het trouwpak, vooraf een beetje gekeken wat ik wel en niet mooi vond, maar me ter plekke laten inspireren door Marie-Christine. Het eerste pak had meteen de WOW-factor, maar we hebben gekeken naar andere ideeën. Uiteindelijk was het duidelijk dat de eerste het beste bij mij paste en dat ik hem na de bruiloft ook nog kon dragen met een ander shirt of een andere combinatie, ideaal! Tijdens het proces ging er het een en ander mis met het overhemd, maar de dames van Lenssen Mannenmode hebben het er niet bij laten zitten en hebben ervoor gezorgd dat, met nog een week te gaan, het perfecte overhemd er was en dat alles er strak uit zag. De mooie accessoires schoenen, manchetknopen, riem en strik maakten het plaatje compleet. Dankjewel voor jullie geweldige service en doorzettingsvermogen! Onze dag was geweldig en ook alle gasten vonden het een schitterend pak en mijn vrouw... ik zie de glinstering iedere keer weer in haar ogen als ik een deel van mijn pak draag.
Fijne winkel waar echt men de tijd voor je neemt, ik ben er geslaagd voor m'n trouwpak en ga er zeker nog eens terug niet voor een nieuw trouwpak hoop ik trouwens. Ook het geschenk, erg toepasselijk heeft ons ook heerlijk gesmaakt. Zonder jullie hulp was het nooit zo'n mooie dag geworden, bedankt daarvoor!
Ik heb hier mijn trouwpak uitgekozen. Super geholpen toen ik met de mannen binnen kwam voor een trouwpak en hun kleding. Eerlijk, goed advies en er wordt naar je geluisterd. Zeker een aanrader voor jou mooiste dag!
Bijzonder goede service en betrokken personeel, die alles uit de kast trekt om de klant van dienst te zijn. Mooie kwaliteit kleding, waar je je prettig in voelt. Absolute aanrader om er eens binnen te lopen, of om een aankoop via de webshop te doen.
Fijne mannen kledingzaak met een groot aanbod van div merken ik ben erg goed geholpen door FLOOR grappig en vriendelijk verkoopster
Ik voelde me in tegenstelling tot vele andere echt niet welkom in deze winkel. Personeel was kortaf en had geen aandacht voor mijn vragen. Uiteindelijk weggegaan zonder hetgeen waarvoor ik Speciaal naar hun kwam. Nooit meer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid