facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lenssen Manders Voor Haar

Lenssen Manders Voor Haar

Info

Lenssen Manders biedt niet alleen mode voor elk type vrouw, maar ook voor elke gelegenheid en elk kleedmoment. Mode kiezen voor een zeker gevoel, dus!

Geschiedenis

Gratis parkeren
Om te beginnen kun je bij ons altijd gratis parkeren, zodat regelmatig een kijkje nemen vanzelfsprekend is. Op je gemak rondkijken trouwens ook!

Professionele modeadviseurs
Mode selecteren, presenteren en adviseren is een vak. Een vak dat we serieus nemen bij Lenssen Manders. Onze modeadviseurs verdiepen zich in je wensen en geven je een professioneel advies waar je wat aan hebt.

Mode voor elk moment
Lenssen Manders biedt niet alleen mode voor elk type vrouw, maar ook voor elke gelegenheid en elk kleedmoment. Mode kiezen voor een zeker gevoel, dus!

De nieuwste mode 'vibes'
Gevoel voor mode betekent continu op zoek zijn naar de nieuwste merken, de spannendste trends en de meest passende schoenen en accessoires. Lenssen Manders maakt er altijd weer werk van.

Vermaak service
Innemen, uitleggen, modelleren, de puntjes op de i... Lenssen Manders heeft professionele coupeuses die ervoor zorgen dat de pasvorm perfect is.

Service met een ster
Mode shoppen moet je een goed gevoel geven. Vanaf het moment dat je bij ons binnenkomt tot aan het moment dat je thuis blij je aanwinsten uitpakt. Daarom vind je bij ons de prettige sfeer, het professionele advies, het verse kopje koffie, royale paskamers en airco in de winkel, want het begrip service pakken wij serieus op bij Lenssen Manders.



"Lenssen Manders Mode “voor haar” is dé modewinkel van Mierlo en omstreken. Begonnen als een kleine kledingwinkel in Mierlo, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot de grootste zelfstandige damesmodezaak van Zuid-Nederland. Kenmerkend voor Lenssen Manders Mode “voor haar” is haar diversiteit aan kledingstijlen en het ruime trendy en casual assortiment met ruim 140 merken."
Adres: Dorpsstraat 161B, 5731 JJ Mierlo
Telefoonnummer: 31 492 661262
ln.srednamnessnel@ofni
Stad: Mierlo
Route: Dorpsstraat 161B
Postcode: 5731 JJ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: lenssen manders outlet, lenssen manders vacatures, lenssen manders schoenen, lenssen manders jurken, lenssen manders voor hem, lenssen manders merken, lenssen manders dameskleding mierlo, lenssen manders jassen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keep it secret store Keep it secret store 833 meter Multibrand onlineshop, with a mix of fashionable brands from all over the world, boho...
Recensies
Uitgebreide damesmodezaak waar je prima begeleid wordt. Niks wordt je opgedrongen. En een geweldige service, waar je na het shoppen heerlijk koffie/thee krijgt.
Wat een assortiment, geweldig en een ruimte waar de mannen die niet willen winkelen lekker even kunnen wachten en genieten van koffie of iets anders
Mooie winkel met heel veel keuze. Niet de goedkoopste, maar daar staat ook wat tegenover.
Fantastisch mooie winkel. Zeer net vriendelijk en kundig personeel.
Hele ruime keuze, personeel denkt goed mee en erg aardig
Leuk personeel. Niet opdringerig, maar op een prettige manier behulpzaam.
Goede service. Je krijgt goed advies en wordt fijn geholpen door het personeel.
Helaas geen goede ervaring. Niet alle verkoopmedewerkers zijn vriendelijk bij de dames. Het was mijn eerste bezoek, mooie winkel met veel keuze maar personeel kan nog wel een lesje klantvriendelijkheid gebruiken op een uitzondering na. We zijn met een rot gevoel naar huis gegaan en zonder kleding.
Goede zaak ,mooie kleding en mensen die verstand van kleding hebben
Wat een rot ervaring! Eerst hangen ze de verkeerde blouse weg waarvoor ik speciaal 20min kom rijden. Daarna vind ik zelf iets terwijl er veel personeel rond loopt maar mij gewoon negeert behalve als ik het in mijn handen heb, dan wordt er gevraagd zit er iets bij? Mijn moeder vraagt of ze lange truien hebben waarop geantwoord wordt: dat weet ik niet... Mijn moeder wilde nog graag een jas en trui kopen, maar de toon was gezet, op deze manier hoeft het niet. We wilden de blouse afrekenen, maar moeten lang in de rij staan omdat er zo lang gekletst wordt met de klant voor ons... er wordt tegen ons gezegd dat de verkoopster met ons afrekent, toen we er voor stonden werden we overgeslagen want de andere klant zou aan de beurt zijn.... Hoe moeilijk kan het zijn. Wat een verschrikkelijke onsympatieke verkoopsters. Je zou toch denken dat ze blij zijn met klanten in de winkel? NIET DUS. Ik kom hier nooit meer en zal het nooit promoten! Ik begrijp echt waarom mensen online shoppen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid