facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lenssen

Lenssen
"Lenssen Advies is een accountantskantoor in Noord- en Zuid-Limburg gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, juridisch advies, HR salarisadministratie, financieringen, BI & procesoptimalisatie."
Adres: Roggelseweg 2A, 5988 BP Helden (plaats)
Telefoonnummer: 077 879 54 69
Stad: Helden
Route: Roggelseweg 2A
Postcode: 5988 BP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Lenssen Advies, Lenssen Online, Lenssen Advies Venray, Lenssen Advies horst, Lenssen Advies hegelsom, Lenssen loket
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pix-Software Benelux Pix-Software Benelux 734 meter Software development should be innovative and fun again. We help you to become more p...
Recensies
Wij zijn nu enkele jaren klant van Lenssen Advies en ik kan zeggen dat het een top partner is. ze verzorgen een nette administratie en nemen alles uit handen. Met de service zijn wij ook zeer tevreden, binnen één dag krijgen we advies over onze vraagstukken. Daarnaast benaderen we Lenssen Advies vaak om het te hebben om onze financieringen netjes te regelen.
Met hulp van Lenssen Advies een financiering kunnen regelen om een droom te kunnen realiseren. Het gehele traject is met goed advies op een fijne en persoonlijke manier gelopen.
Wij als Cevik FSA logistiek en Opslag B.V. Zijn heel erg tevreden over Lenssen Advies. Met name de service die er verleent wordt de adviezen die ze geven, maar ook de wetregelgeving die regelmatig veranderd zo blijven wij gelukkig up to date!!!
Wij zijn heel blij met Lenssen Advies. We worden erg goed begeleid in het ondernemerschap met een duidelijke uitleg bij alle vragen die we hebben.
Al een aantal jaren ben ik een zeer tevreden klant van Lenssen! Aanrader!
Goede accountants en adviseurs die pro actief meedenken in kansen en oplossingen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid