facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lenior Optiek

Lenior Optiek

Info

Bij Lenior Optiek kom je voor meer dan een bril of contactlenzen. Kies je voor Lenior Optiek dan kies je voor deskundigheid, zorg en aandacht.

Geschiedenis

Bij Lenior Optiek kom je voor meer dan een bril of contactlenzen. Kies je voor Lenior Optiek dan kies je voor deskundigheid, zorg en aandacht. Wij onderzoeken niet alleen je ogen maar luisteren ook naar jouw wensen. Op deze wijze komen wij, samen met jou, tot de juiste keuze.

Gevestigd in het hart van het oude centrum, maakt Lenior Optiek deel uit van de rijke historie van Monnickendam. Het monumentale pand verraadt aan de buitenkant niets van het recent fris gerestylde interieur. Hier ontvangen wij je graag voor advies over brillen, oogmetingen en contactlenzen. Onze collectie is verrassend, veelzijdig, trendy en casual. Ons team is deskundig, vriendelijk en ervaren.

Adres: Kerkstraat 45, 1141BG Monnickendam
Telefoonnummer: 0299-651327
Stad: Monnickendam
Route: Kerkstraat 45
Postcode: 1141BG


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid