facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lengerique, lingerie & badmode

Lengerique, lingerie & badmode

Info

Alles op het gebied van lingerie en badmode. www.lingerie.nl

Geschiedenis

Welkom bij Lincherie Santpoort.
Een prettige winkel in Santpoort-Noord, waar lingerie synoniem is voor verwennen, luxe en persoonlijke stijl.
Een erkende lingerie styling winkel, waarbij kwaliteit gegarandeerd is op gebied van maatadvies, kleur en figuurtips. Anonieme bezoeken van de leverancier borgen deze kwaliteit, waardoor dit niet zomaar een logo is.
U bent dan ook verzekerd van het beste advies, en tezamen met de persoonlijke aandacht weten wij zeker dat een bezoek een beleving wordt.



"De lingerie speciaalzaak voor Santpoort en omstreken voor borstprotheses en de betere badmode en lingerie merken. Een erkende lingerie styling winkel waarbij kwaliteit gegarandeerd is op gebied van maatadvies, kleur en figuurtips. Daarnaast ook SEMH gecertificeerd voor het aanmeten van borstprotheses."

"De lingerie speciaalzaak voor Santpoort en omstreken voor borstprotheses en de betere badmode en lingerie merken. Een erkende lingerie styling winkel waarbij kwaliteit gegarandeerd is op gebied van maatadvies, kleur en figuurtips. Daarnaast ook SEMH gecertificeerd voor het aanmeten van borstprotheses."
Adres: Hoofdstraat 154, 2071 EM Santpoort-Noord
Telefoonnummer: 0235375822
Stad: Santpoort-Noord
Route: Hoofdstraat 154
Postcode: 2071 EM


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Lengerique facebook, Badmode Breda, Badmode Den Bosch, Speciaalzaak badmode, Lincherie Coevorden, Lincherie Sliedrecht, Hunkemöller, Aubade nachtmode
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Freules De Freules 94 meter " de Freules" een eigentijdse winkel met 2e hands merkkleding, schoenen, tassen en ...
Recensies
Hele fijne zaak. Vakkundige dames die daar werken. In het gezellige Santpoort.
Kleine gezellige winkel met mooie , stoere en draagbare merkkleding. Goed geholpen!
Al jaren klant,fantastische zaak en meiden Suus,dankjewel voor je, altijd onvermoeibare,inzet
Zojuist geholpen door een zeer lieve dame. Alles werd uit de kast getrokken om te vinden wat ik zocht. De winkel is netjes en hygiënisch. Ik hoop tot gauw! Liefs uit Zandvoort.
Mooie lingerie, goed geholpen door vriendelijk personeel met zelfs een kopje koffie. Tijdens Corona wilde ik een broekje wisselen en de dames waren super behulpzaam. Ik ben fan. Blijft wel staan dat ik ruilen tegen een voucher niet fijn vind.
Zeer fijne winkel en service, het passen en uitzoeken is daar echt even een moment voor jezelf met een kopje thee of koffie en een geweldige collectie om uit te kiezen. Kan het iedereen aanraden.
Behulpzaam personeel. Dure merken, maar deze lingerie is dan wel jaren goed en van goede kwaliteit. Ook hebben ze sinds een jaar een computer in een paskamer die je maten opmeet; super handig om te kijken of je bh nog wel goed is.
Fijne winkel met verkoopsters die weten wat ze verkopen en wat je lichaam nodig heeft aan lingerie. Dringen zich niet op.
Hele mooie exclusieve winkel voornamelijk voor dames, maar ook voor heren voldoende aanbod. De medewerkers zijn zeer deskundig en behulpzaam. Nieuw is de 3D pas spiegel, waarmee de werkelijke maat bepaald kan worden.
Topzaak met meer dan vriendelijke verkoopsters, denken mee, zoeken of bestellen tot je tevreden bent! Echt een hele fijne winkel waar je oprecht en eerlijk geholpen word.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid