facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lemstra Motoren Alkmaar

Lemstra Motoren Alkmaar

Info

De Kawasaki dealer van Noord Holland!

Ook onderhoud voor alle andere merken.



"Lemstra Motoren is officieel dealer van Kawasaki in Noord-Holland.Onderdelen en reparaties , kledingverkoop, verhuur, schadereparatie en occasions.Naast het brede assortiment van motoren doen we het onderhoud van alle japanse merken.Tevens gebruiken wij voor het onderhoud uitsluitend orginele onderdelen.U kunt altijd bellen of mailen voor een afspraak."
Adres: Madame Curiestraat 12, 1821BM Alkmaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0725119704
Stad: Alkmaar
Route: Madame Curiestraat 12
Postcode: 1821BM


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Motoren Heerhugowaard, Zaanstad Motoren Alkmaar, Lemstra motor huren, Motoren Noord-Holland, Motor huren Alkmaar, Motordealer Alkmaar, Motor huren Heerhugowaard, Bruurs motoren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
West Coast Motors Harley-Davidson West Coast Motors Harley-Davidson 63 meter Mooie zaak en personeel aardig kundig Maar vooral een passie voor Harley- Davidson ...
Dusseldorp Motorrad Dusseldorp Motorrad 2 km Goed geholpen.
Motorsportshop.nl Motorsportshop.nl 3 km Voor al je circuit gerelateerde onderdelen, op circuit, website en uiteraard op ons a...
Crocs Motoren Crocs Motoren 5 km Leuke gasten helpen je goed.
Recensies
Een aantal jaar geleden een vette Kawasaki ZZR1400 gekocht bij deze zaak en vanaf het begin ben ik vriendelijk geholpen. Hier werken mensen die verstand hebben van motoren, klantvriendelijk zijn en alle tijd nemen voor de klant. Het is me wel eens overkomen dat ik te vroeg was voor een beurtje en Chris mij "weg stuurde" met, kom over een paar maanden maar terug. Kijk, dat is nou top, naar mijn mening ben je dan goed en eerlijk bezig. Er is altijd ff overleg voor de hoe en wat en mocht er tijdens de klus iets gevonden worden dan bellen zij je netjes op. Een fijne zaak waar ik graag kom! Klasse heren, ga zo door.
Motor heeft wat kuren na lang stilgestaan te hebben en komt oorspronkelijk bij Lemstra vandaan. Nu na vele jaren mag hij hopelijk heel kort terug voor wat TLC. Vriendelijk en snel geholpen nu afwachten op het resultaat Update 27-3-2021: motor weer opgehaald en rijdt weer als een zonnetje! Zeer tevreden over de kwaliteit en service. Vriendelijk geholpen.
Hier mijn tweede motor aangekocht, hier ruim 4 jaar met plezier op gereden. goed geregeld allemaal en bij aanschaf krijg je genoeg service om er nog een motor aan te kopen. Motor is door de zaak afgesteld en teruggevoerd op 25kw dat was toen nog mogelijk kleine 1.5 jaar verder is hij weer op vol vermogen gezet. Je bent altijd welkom voor een bakje koffie. prijzen zijn prima en proefritten geen enkel probleem. daarnaast kan je hier motoren huren. je rijdt dan de demo modellen zie ze hebben staan. wel redelijk prijzig. Onderhoud is niet al te duur en bij een belletje kan je al snel terecht voor je problemen. Toch raad ik aan het eerst zelf te proberen of je spullen gedemonteerd aan te leveren. Onderdeel niet op voorraad? ze bestellen hem voor je en dezelfde week heb je hem nog. Tevens grote voorraad tweedehands spullen, hier zou je wel naar moeten vragen.
Fraaie Kawasaki GTR 1400 gekocht. Lemstra is een zeer prettig en servicegericht bedrijf. Ik kreeg betrouwbare informatie ten aanzien van de te kopen motor, de medewerkers hebben verstand van zaken, en in de communicatie zijn zij snel met reageren en accuraat. Eerlijke prijs voor de motor betaald, en bij aankoop kreeg ik voor de eerste 10 dagen een all risk verzekering erbij; ik kon dus direct rijden zonder eerst online te hoeven kl**ien om een verzekering af te sluiten. En niet onbelangrijk: de koffie is al bruin als je komt :
Hier een mooie Kawasaki motor gekocht. Ik ben tijdens de aanschaf uitstekend geholpen en de aflevering was ook erg prettig. Ik verwacht ook dat de service bij onderhoud/reparaties hetzelfde zal zijn. Zo heb ik het wel begrepen van een vriend van mij, welke zijn motor recent voor een reparatie heeft gebracht. Ik ervaar Lemstra motoren als een laagdrempelige winkel, dat waardeer ik altijd ontzettend. Ik zou ze dan ook zeker aanraden!
Fantastisch geholpen met een “nood” reparatie aan het remlicht en een richtingaanwijzer. Zonder goede verlichting deze lange weg van Alkmaar naar Maastricht terug maken was echt geen optie geweest. Super dat jullie dit electronisch probleem zo vakkundig en snel hadden opgelost zo effe “tussen door”. Verder een compliment voor jullie mooie zaak en de vriendelijkheid waarmee jullie ons tegemoet kwamen ...... SUPER !!!
Vandaag een Kawasaki z800 E gekocht bij Lemstra motoren. Ik ben geholpen door Cris. Top kerel ik ben goed geholpen. Cris weet waar die het over heeft en is super klantvriendelijk. Ik kom zeker vaker terug.
Fijne zaak, ze nemen de tijd voor je en weten waar ze het over hebben.
Mooie zaak ,en aardig personeel ,wordt er hoed geholpen
Ik heb onlangs een prachtige motor gekocht bij deze zaak. Ik ben erg goed geholpen door hen. De service is geweldig, ze hebben de motor kosteloos naar mij vervoerd. Ook na 3 maanden langsgebracht voor een check, hierbij hebben ze kosteloos wat kleine dingen vervangen waardoor de motor weer helemaal top rijdt en klinkt!! Zulke goede motorzaken vind je hedendaags helaas niet meer zo snel.. Top zaak en top mensen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid