facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lemongrass

Lemongrass
Adres: Utrechtseweg 68, 6862 AN Oosterbeek, Nederland
Telefoonnummer: 026 339 2688
Staat: Gelderland
District: Renkum
Stad: Oosterbeek
Route: Utrechtseweg
Huisnummer: 68
Postcode: 6862 AN


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 16:30–21:00
woensdag: 16:30–21:00
donderdag: 16:30–21:00
vrijdag: 16:30–21:00
zaterdag: 16:30–21:00
zondag: 16:30–21:00

Recensies
Heerlijk gegeten! Vriendelijke bediening die de kaart uit haar hoofd kent. Vers eten en fijne smaken. Zeker voor herhaling vatbaar.
Heel erg lekker gegeten, het eten was super vers. De bediening is top, het eten kwam precies goed, niet te snel maar we hoefden ook niet te lang te wachten. Wij komen hier zeker terug. Zeker een aanrader ! Groetjes uit Duiven
We komen er al 10 jaar lang 1x per jaar en het stelt nooit teleur. Echt goed en lekker thais eten. Goede prijzen voor de porties die krijgt en leuke bieding. Echt een aanrader wat ons betreft!!
Reserveren is nodig. Ook op doordeweekse dagen. Want het zit zo vol. Niet zo gek met deze gerechten. Mooi verzorgd en wat handig is is dat je het zelf kunt opscheppen wat leuk is want je kunt dan ook het gerecht van je tafelgenoten proberen. Personeel is hartelijk en gastvrij. Komen zo nu en dan informeren of alles naar wens is. Zeker een aanrader! Afhalen kun je hier ook heel goed.
We komen er regelmatig. Nog nooit zijn we teleurgesteld weg gegaan. De service is heel vriendelijk, eten altijd fantastisch.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid