facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LemonGrass Health Massage

LemonGrass Health Massage
"De beste massage van Den Haag krijgt u bij Lemongrass MassageBij Lemongrass Massage kunt u terecht voor verschillende massages. Ook bij klachten als rugpijn, hoofdpijn, armpijn, beenpijn, gewrichtspijn, bijkpijn, voetpijn, nekpijn, schouderpijn, heuppijn, tennisarm, RSI, carpaal tunnelsyndroom, paralysis, whiplash, migraine en lumbale stenose.Deze klachten verhelpen wij met massages als RUGMASSAGEARMEN, BENEN EN KNIEEN MASSAGEHOOFD, NEK EN SCHOUDERSOLIE MASSAGEVOETMASSAGESPORTMASSAGE PIJNVERMINDERING VAN LICHAAMSDELENKRUIDEN KOMPRESSIE EN WARMTE KUSSENSZWANGERSCHAPSMASSAGEVERLAMMINGSVERSCHIJNSELEN PARALYSISLemongrass Massage Piet Heinstraat 110 Den Haag - 0620891712"
Adres: Piet Heinstraat 110 , Den Haag 2518 CM, NL
Telefoonnummer: 06 20891712
Stad: Den Haag
Route: Piet Heinstraat 110
Postcode: 2518 CM



op zoek naar gerelateerd: Massage Voorburg, Massage Den Haag Centrum, Ontspanningsmassage Den Haag, Massage Denneweg, Sanja wellness den haag, Massage Rijswijk, Thaise massage, Massage CITY POINTS
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Unique Massage Unique Massage 784 meter Vertaald door Google Het beste Origineel The Best
J.M Massage J.M Massage 814 meter Authentieke en hele pure eerlijke masseuse met een magische uitwerking. Voelde mezelf...
Active Fysio Active Fysio 2 km "Praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie. Medische fitness."
Unique Massage Unique Massage 2 km Vertaald door Google Het beste Origineel The Best
Recensies
Wij hebben altijd hele goede massages hier gehad. De laatste keer was de massage slecht. Mijn man en dochter hebben hier rugklachten en nek klachten aan overgehouden. Dat mag toch niet de bedoeling zijn van een massage. Dit heb ik hier nog nooit meegemaakt. Helaas gaan we door deze ervaring hier niet meer komen.
Zeer tevreden over deze praktijk waar ik al jaren kom. Bij klachten kan ik altijd snel terecht. Behandeling is stevig maar klachten worden altijd verholpen. Vriendelijke eigenaresse en de praktijk is in Thaise sferen met ontspannende muziek.
Voorheen hele goede ervaringen. Maar laatst halen de massage door elkaar. Ik ging voor een zwangerschapsmassage. En kreeg cupping aangeboden. En je er naar vraagt dan wordt je wel echt heel brutaal te wordt gestaan. Schrok er wel van, heb dit nog nooit bij ze meegemaakt Terwijl ik via whatsapp hebt gereserveerd. Dus ze ook het hele gesprek kan laten zien. Vroeger was het mijn vaste salon. Maar nu echt nooit meer. Misschien had de dame haar dag niet. Maar dan hoeft ze nog niet zo te reageren.
Beste massage die ik heb gehad. Meerdere masseurs geprobeerd en het was nooit hard genoeg om echt het verschil te maken. Heel erg bedankt Natty!
Kan het alleen maar aanbevelen! Na jaren fysio en manuele therapie bleven nek rug en bekkenklachten. Met intensieve totale aanpak van Natty, unieke combinatie van pijn en enorm lachen om alle humor, ben ik weer in balans!
Enorm goed geholpen! Een deep tissue massage gehad van een uur. Vanwege de knelpunten in mijn rug en benen was dit extreem pijnlijk, maar het resultaat was het waard. Er werd regelmatig gecheckt of de pijn niet te erg was. Al met al, zeker de moeite waard! En tot snel!
De beste, echt Thaise massage in Den Haag! Draaien geen programma af maar voelen goed aan waar de pijnpunten of problemen zitten.
Zeer vriendelijke mensen, hardstikke Thais en veel kennis. Je moet wel tegen wat pijn kunnen, want ze zoeken het op met een glimlach. Maar alle kwaaltjes worden goed opgelost. Dank jullie wel!
Massage wordt door elkaar gehaald. Had een voet massage maar moest uiteindelijk een hele lichaamsmassage ondergaan. Beetje slordig
Massage is zeer goed soms wat pijnlijk maar zeer goed voor het herstel ze weten echt hoe ze je beter moeten maken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid