facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lemmer Nautic Jachtmakelaardij

Lemmer Nautic Jachtmakelaardij

Info

Lemmer Nautic.
Jachtmakelaar in zeiljachten, motorboten en sloepen. EMCI gecertificeerd en lid van de NBMS.

Geschiedenis

Voor de verkoop of aankoop van uw jacht bent u bij ons aan het juiste adres. Op een prachtige locatie aan het IJsselmeer in Jachthaven de Friese Hoek beschikken wij over een verkoopsteiger in het water en aan de wal. U bent van harte welkom!



"Bemiddeling van jong gebruikte en klassieke jachten in de range tussen de 26 en 50 voet in de prijsklasse tussen de 20.000 en 200.000 euro. Prachtige verkoophaven aan het IJsselmeer. Verkoop van zeiljachten, motorboten en sloepen."
Adres: Vuurtorenweg 20, 8531 HJ Lemmer
Telefoonnummer: +31 514 564994
Stad: Lemmer
Route: Vuurtorenweg 20
Postcode: 8531 HJ


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:00
Dinsdag: 09:30 - 17:00
Woensdag: 09:30 - 17:00
Donderdag: 09:30 - 17:00
Vrijdag: 09:30 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Jachtmakelaars Friesland, Bavaria 50 Lemmer, Jachtbemiddeling Sneek, Nautisch Kwartier Stavoren, Sloep te koop Lemmer, Lemmer Yachting, Jachtmakelaar Duitsland, Jachtmakelaar Naarden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Makelaardij Van Engelenburg Makelaardij Van Engelenburg 543 meter Martine heb ik leren kennen als een zeer deskundige, hardwerkende en sympathieke make...
Recensies
Zeer ervaren jachtmakelaar. Verkoopt de schepen snel en vakkundig. Ontzorgen met hoofdletters.
De samenwerking met Walter bij de verkoop van onze boot was ontzettend prettig. Zijn openheid, transparantie en grote inzet hebben we zeer gewaardeerd.
Mail gestuurd voor info verkoop boot. GEEN ANTWOORD. Dat is tocht het minste wat ze kunnen doen.
Als het een renovatieproject betreft mag dit vermeldt, had ik geen 500km moeten rijden.
Prachtige haven, mooie omgeving en genoeg vertier!
Groots aanbod wel prijzig
Prima makelaar met een mooie assortiment boten.
Goede service
Vertaald door Google De heer Knopper combineert op perfecte wijze de nautische bekwaamheid en de spreekwoordelijke vriendelijkheid van de Nederlanders in één persoon. Te allen tijde aan te bevelen en altijd een bezoek of telefoontje waard. Origineel Herr Knopper vereint die nautische Kompetenz und die sprichwörtliche Freundlichkeit der Niederländer perfekt in einer Person. Jederzeit zu empfehlen und immer einen Besuch oder Anruf wert.
Vertaald door Google Het was mogelijk om op korte termijn een betrouwbare afspraak te maken om een ​​jacht te inspecteren. Leuk kontakt. Vragen werden ter plaatse uitgebreid beantwoord door de man. We hebben het niet gekocht, dus we kunnen alleen de bezichtiging beoordelen. Altijd weer. Origineel Zuverlässige und kurzfristige Terminvereinbarung zur Besichtigung einer Yacht war möglich. Netter Kontakt. Fragen wurden vom Mann vor Ort umfangreich beantwortet. Gekauft haben wir nicht, daher können wir nur die Besichtigung bewerten. Jederzeit gerne wieder.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid