facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lemerij Verhuur

Lemerij Verhuur

Info

Verhuur van professionele machines aan bedrijven en particulieren. Lemerij verhuurt bijna alles. Meer dan 30 jaar ervaring. Machines binnen 1 uur gebracht.

Geschiedenis

Hoogwerkers - Aggregaten - Heftrucks -
Tuinmachines - Shovels - Heaters - Drogers -
Aircos - Aanhangwagens -
Transportmiddelen - Rupsgraafmachines -
Rolsteigers - Bestelauto's



"Verhuur van bouwmachines, hoogwerkers, steigers, aanhangwagens, tuinmachines, heftrucks, verreikers, graafmachines, verhuisauto´s, enz."
Adres: Woolderweg 56, 7622 JW Borne
Telefoonnummer: +31625445591
Stad: Borne
Route: Woolderweg 56
Postcode: 7622 JW


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:30
Dinsdag: 07:30 - 17:30
Woensdag: 07:30 - 17:30
Donderdag: 07:30 - 17:30
Vrijdag: 07:30 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Lemerij shovel, Nemaco Verhuur, Gereedschap Verhuur Almelo, Boels Verhuur, Lemerij Almelo adres, Lemerij Breekhamer, Ladder huren lemerij, Verhuur Almelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KHALIX KHALIX 2 km Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Men heeft enorm veel kennis in huis als het gaat o...
Recensies
Netjes geholpen en hadden alles wat we nodig hadden voor de tuin op voorraad. De trgeltiller ging in deloop van de dag kapot door slijtage, maar vanwege de tijd zelf gerepareerd. Bus konden we na sluitingstijd op de parkeerplaats zetten met tegeltiller zodat we de klus wel in 1 dag af konden maken. Kluis waar de bussleutel in moest werd niet verteld en konden we zelf ook niet vinden. Over het algemeen goed geholpen.
Zeer goed geholpen door medewerker Jaimy! Verstand van zaken en met goed advies de klus geklaard. Zeker tot de volgende keer
Ze hebben alles en altijd gezellig
300 euries uitgegeven voor huur kettingfrees en het hele weekeinde bezig met handmatig uitgraven geulen. Apparaat loop zich vast in het gras, dus doffe ellende, zonde geld, maar wel aan mijn BMI gewerkt.
Service, kennis en prijs. Gehuurde materiaal voldeed wel goed.
Onfortuinlijk in het huren van wat gereedschap maar goed opgelost door de Lemelerij. Voor nu 3 sterren daardoor maar kom toch snel weer om de mogelijkheid te geven een betere waardering te kunnen geven
Heel goed, veel mogelijkheden. Vriendelijk personeel, luisteren goed en geven uitstekend advies en uitleg over hetgeen je kan huren. Al met al prima zaak ,in een supermooi nieuw pand in Borne .vlakbij Bauhaus.Snel te bereiken via A1.
Vervelende kosten achteraf......1 liter brandstof extra in rekening brengen, terwijl de brandstof tank vol zat bij inlevering. Voor de rest goede service en betrokken eigenaar.
Snel, makkelijk en een ruime voorraad. Enige nadeel is dat ze voornamelijk zakelijke klanten bedienen en dus alle prijzen ex btw berekenen, prijzen vallen dus best wat hoger uit.
Bij de Lemerij in Borne wordt je vriendelijk en goed geholpen. Het is er netjes en overzichtelijk. De werknemers hebben kennis van de materialen die ze verhuren. Het materiaal verkeerd in prima staat. Daarnaast is de Lemerij niet duur. Prima prijs-kwaliteit verhouding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid