facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LEKZ

LEKZ

Info

LEKZ is een bemiddelingsbureau voor banen in de zorg. Géén uitzendbureau, maar bemiddeling voor vaste en tijdelijke banen en detacheringen.

Geschiedenis

Ben jij op zoek naar een vacature in de zorg? Een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij LEKZ aan het juiste adres. LEKZ bemiddelt jou naar een nieuwe baan. Wij helpen graag.

LEKZ staat voor “Lekker werken in de zorg". De zorg is een prachtig, menselijk vakgebied waarin de werkdruk vaak veel van verzorgenden en verpleegkundigen verlangt. De weekenddiensten, het persoonlijke karakter en het fysiek soms zware werk vraagt om kandidaten die vooral met plezier naar hun werk gaan.

Als ervaren bemiddelaar zien wij dat het van groot belang is dat een vacature in de zorg wordt opgevuld door iemand die in het team past, waarmee “een klik” is. LEKZ kijkt bij het invullen van een vacature dan ook niet alleen naar kwalificaties, maar ook naar een match in karakter, zodat jij met passie blijft werken in de zorg.



"Zorgen voor anderen is prachtig. Niet makkelijk, maar bijna altijd zinvol. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat zorgprofessionals ook op de lange termijn plezier blijven houden in hun werk. Wij geloven dat plezier in je werk de sleutel is tot succes: voor jezelf én de zorgorganisatie waar je werkt. Onze bedrijfsnaam onderstreept deze intentie. Lekz is namelijk ontstaan uit een samentrekking van ‘lekker werken in de zorg’."
Adres: Emmaplein 19C, 5211 VZ Den Bosch, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 073 - 614 40 73
Stad: Den Bosch
Route: Emmaplein 19C
Postcode: 5211 VZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Lekz vacatures, Vacature Dagdienst zorg, Regelmaat als verpleegkundige, LEKZ review, Verpleegkundige overdag werken, Verpleegkundige met regelmaat, Arts bijbaan, Regelmatig werken in de zorg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Opdidakt Opdidakt 2 km Heb er op dit moment geen goed woord voor over. Hopelijk dat dit nog gaat veranderen ...
Optimize Revalidatie & PT Optimize Revalidatie & PT 4 km Onlangs heb ik succesvol een 12 weken traject afgerond bij Revon. In deze periode heb...
Recensies
Dankzij deze recruiter ben ik een functie misgelopen. Ik adviseer dan ook om niet in zee te gaan met deze oplichters!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid