facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lekkerzzz eten & drinken

Lekkerzzz eten & drinken

Info

Lunchroom Heerenveen.
We zijn op gesloten tijden open voor uw prive feest.
Ook verzorgen we graag een lunch/hapjes of buffet.
Voor thuis of op uw bedrijf.

Geschiedenis

Lekkerzzz eten & drinken is een eigentijds en gezellig horecabedrijf midden in het centrum van Heerenveen. Geniet bij ons van een lekker kop koffie, thee of een borreltje. Tijdens de lunch serveren wij de lekkerste broodjes en plates.



"Een gezellige lunchroom in het hartje van Heerenveen op de Dracht. Kom gezellig koffie of thee drinken met wat lekkerzzz of geniet van heerlijke lunches en plates. Onze High Tea is ook zeer in trek. Reserveren daarvoor is verplicht. We zijn ook uw adres voor catering bij familiefeesten, bedrijfsfeesten- of borrels. Informeer naar de mogelijkheden. U vindt al onze contactgegevens op de website. Tot ziens bij Lekkerzzz! Jan Dirk Hof"
Adres: Dracht 27, 8442 BK Heerenveen (gemeente)
Telefoonnummer: 0513640078
Stad: Heerenveen
Route: Dracht 27
Postcode: 8442 BK



op zoek naar gerelateerd: Lunch Heerenveen, La Fontaine Heerenveen, Brunch Heerenveen, Borrelplank Heerenveen, Restaurant Heerenveen, De Buurman Heerenveen, Brasserie Heerenveen, Thuis uit eten Heerenveen
Recensies
Hier op een avond spontaan wezen eten. Verder wel eens gezeten voor koffie/gebak of een lunch. De prijzen zijn schappelijk, de sfeer en het eten voelt huiselijk. Ik zou hier niet speciaal heen gaan en reserveren, maar voor een keer was het prima. Bediening is niet altijd even vriendelijk/toegankelijk. Voor €35,- hier in de avond gegeten voor twee personen dus dat is zeker een mooie prijs.
Heerlijk eten, heel leuk en vriendelijk personeel en altijd vlotte bediening, superzaak!
Leuk eetgelegenheid in het centrum van Heerenveen. Super leuke en vriendelijke jonge dame in de bediening... een voorbeeld voor serveersters in andere restaurants. Hoe leuk kan je bediend worden met zoveel enthousiasme. Daarnaast ook lekker geluncht en ook nog betaalbaar.
Super fijne sfeer. Heerlijke vegan Wrap op de kaart, een aanrader
Deze lunchroom doet zijn naam eer aan, met ook een behoorlijke menukaart, waar voor elke smaak wel wat te vinden is. Het eten is gewoon weg goed en zeker ook genoeg en tegen een redelijke prijs en met een gemoedelijke bediening. Kortom gezellig genieten geblazen
Een gezellig restaurant waar je lekker kunt eten. De lunch die wij hadden was heerlijk, vers, meer dan genoeg en een goede prijs! Ook de ijskoffie was erg lekker. Het terras en binnen zien er gezellig en knus uit. Een ideale plek om lekker iets te drinken of om te gaan lunchen. Een aanrader!
Super leuke sfeer, en het eten was snel geserveerd, ondanks de drukte.Eten: 5/5
Gezellige lunchroom. Lekker eten, veel keus op de menukaart en betaalbaar. Personeel is ook heel vriendelijk. Echt Een aanrader!Eten: 5/5
Lekker eten, snelle service, niet al te duur. Fijne plek om te lunchen!
In Heerenveen is een hoge standaard gezet voor horeca door de veelvoud aan goede restaurants en lunch mogelijkheden. Bij lekkerzzz kon ik niet echt genieten van de toch wat ongeïnspireerde naar mijn mening supermarkt kwarktaart. De koffie was wel lekker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid