facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lekkers van Naomi

Lekkers van Naomi

Info

Trek in iets lekkers? Iets te vieren of gewoon gek op zoetigheid? Dan zit je hier goed!



"Trek in iets lekkers? Iets te vieren? Of gewoon gek op zoetigheid? Dan zit je hier goed! Bij Lekkers! Van Naomi is er altijd een reden om iets te vieren, is er niks te gek of te zoet!Vanuit mijn bakkerij aan de Roysloot in Rijnsburg verkoop ik de lekkerste taarten voor iedere gelegenheid.Van bruiloft tot babyshower, van jubileum tot verjaardag. Voor ieder feestje de perfecte taart of ander lekkers. Ook iets Lekkers! bestellen? Bel, mail of app en samen kiezen we de perfecte taart voor jouw feestje!"
Adres: Katwijkerweg 16, 2231 SB Rijnsburg
Telefoonnummer: 0653685010
Stad: Rijnsburg
Route: Katwijkerweg 16
Postcode: 2231 SB



op zoek naar gerelateerd: Taart laten maken Bodegraven, Cake Made For You, Taart bestellen Nieuw-Vennep, Taarten Hillegom, Taart Bodegraven, Taarten Nijverdal, Taart van-Miranda, Bakker Haasnoot taarten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Heemskerk fresh & easy Heemskerk fresh & easy 1 km Heemskerk biedt zijn klanten verse producten op basis van groente. Voor ieder moment ...
Fix Fisch Zeevisgroothandel Fix Fisch Zeevisgroothandel 2 km Ze komen telaat met, na 10 keer bellen! Biedt ze niet eens excuses, de grote baas zei...
Recensies
Hele goede service, Naomi heeft onze wensen perfect gebakken in onze trouwtaart. De taart was prachtig en smaakte heerlijk!
De taart en cupcakes waren prachtig! Echt een lust voor het oog. En natuurlijk ook voor de mond want ze waren heerlijk. Echt precies wat we wilde! Heel blij mee!
Naomi maakte de taart voor onze bruiloft afgelopen weekend, we bespraken vooraf onze wensen met haar en het was echt precies waarop we hoopte!! Prachtig & heel lekker!! Heel erg bedankt!
Op 2 juni 2023 zijn wij getrouwd en hebben de taart laten maken door Lekker van Noami! Voorafgaand hebben we een proeverij gehad en mochten zelf de combinatie van smaken uitzoeken. Dit was erg leuk om te doen. De taart zag er prachtig uit, precies zoals afgesproken en hij smaakte ook nog eens voortreffelijk!
Super lekkere en mooie bruidstaart. Precies zoals we wilden. Ook het thuis bezorgen, ondanks dat we in Zoetermeer wonen was geen enkel probleem. Eerst samen proeven waar geen nee te krijgen is en de taart samenstellen geheel naar wens. Denkt super mee en alles kan. Het resultaat was dan ook super.
Een heerlijke bruidstaart op een fantastische dag! Er was veel voorpret door vooraf alle lekkere vullingen en toppings te proeven. Naomi dacht goed met ons mee om de taart overeen te laten komen met onze wensen. Hierbij was het zelfs mogelijk om de taart glutenvrij te laten maken. Dankzij de samenwerking tussen Naomi en de bloemist is de taart op de dag zelf nog mooier en passender gemaakt. Niet alleen wij, maar ook de gasten waren enthousiast over het uiterlijk én de smaak van de taart. Kortom, we zijn heel blij en dankbaar met de rol van Naomi bij de bruiloft.
Wij hebben onze bruidstaart bij Naomi besteld. In haar leuke keuken hebben we verschillende smaken geproefd en daar een lekkere keuze uit gemaakt. Vanwege de coronamaatregelen mochten er minder mensen op onze bruiloft komen. Een week van tevoren hebben we daarom een iets kleinere taart besteld. Dat was geen probleem. De service is prima, de taart was strak afgewerkt en super lekker. We kregen veel complimenten van onze gasten.
Naomi heeft onze bruidstaart gemaakt, speciaal voor onze bruiloft werd het een lettertaart met onze initialen. We zijn getrouwd in de winter & Naomi kwam op het idee om een kaneel vulling te maken. We hebben zoveel complimenten gehad tijdens de bruiloft & iedereen was stil tijdens het eten van de taart. 1000x dank voor de heerlijke taart & goede service! Liefs, Kelly & Roy
Heerlijke taarten en cupcakes! Wij hadden onze bruiloft op 9 december 2022. Naomi heeft onze taarten en cupcakes verzorgd. Ze waren heerlijk en zagen er top uit!
Afgelopen vrijdag 09.09.2022 getrouwd en Naomi had onze Bruidstaart gemaakt. Wat was die heerlijk en wat zag die er mooi uit!! Echt een aanrader wordt goed naar je wensen geluisterd en Naomi maakt er wat moois van.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid