facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lekkernijdokkum

Lekkernijdokkum

Info

koffie, lunch, hightea, borrel

Adres: Waagstraat 9/11, 9101LC Dokkum
Telefoonnummer: 0519251100
ln.mukkodjinrekkel@ofni
Stad: Dokkum
Route: Waagstraat 9/11
Postcode: 9101LC



op zoek naar gerelateerd: lekkernij dokkum openingstijden, koffiepot dokkum, lekkernij dokkum menukaart, artisante dokkum, high tea dokkum, restaurant lekkernij dokkum, lunchen dokkum, de waag dokkum
Recensies
Een leuke plek om te lunchen, high tea te doen, koffie te drinken. Door de jaren heen is de kwaliteit van het eten altijd gelijk gebleven. Het eten is altijd goed, prijs/kwaliteitverhouding is in balans en de bediening doet zijn werk prima. Twijfelpunt: volgens mij is het niet helemaal rolstoelvriendelijk. Naar mijn weet geen aanwezigheid van rolstoel/drempelplaat en dacht ook geen invalide toilet. Verder een leuke plek wat ik zeker aanraad.
Vanmiddag een high tea gehad voor mijn zwangere schoonzus. We zijn zo onvriendelijk ontvangen door de serveersters. We kwamen binnen en zijn niet begroet. We hadden een kwartier eerder gereserveerd ivm het versieren van de tafel. We kwamen kwart voor 1 binnen en er werd met het volgende gereageerd:”Heb ik niet doorgekregen dat jullie eerder gingen komen” oftewel; wat doen jullie hier? Geen hallo, goedemiddag of uitleg! Vervolgens zijn we voor mijn gevoel met bloed, zweet en tranen naar een vrije tafel gewezen die nog vol stond met spullen van de vorige klanten. Toen mijn schoonzus binnen kwam stond het er nog. Het eten was qua smaak geweldig maar het was echt te merken dat het ontzettend druk was en ze eigenlijk geen tijd hadden voor een high tea. We moesten zelf naar de bar om te vragen om heet water bijvoorbeeld. De sfeer was niet warm en er is achteraf ook niks gezegd over het koude ontvangst oid. Jammer, want je voelt je absoluut niet welkom. Bovendien is het eten helemaal top, zonde dus!
Slechte bediening. We zaten al 10 min. Slechts 2 tafels bezet. Ging de serveerster met de andere aan de tafel zitten praten. We zijn maar weg gegaan. Ook nog verbaasd dat we weg gingen.
Lekker een broodje beenham gehad, met honing mosterdsaus, en het was heerlijk, zeker de moeite waard. Vriendelijke bediening. Redelijk veel plek
Hier kun je echt altijd lekker eten & de High Tea is fantastisch!
Prima plek om even te onthaasten tijdens een bezoek aan Dokkum. Zelfs de kids tostini was voor ons beschikbaarEten: 5/5
Het eten was lekker, maar teleurstellend dat de tafel bij het raam die ik een paar dagen eerder had gereserveerd ik was de eerste die een tafel reserveerde, met eigen ogen gezien opeen aan anderen was toebedeeld. Het argument was dat het een tafel voor vier personen was, maar er zaten nu ook maar twee personen. Het tafeltje dat we nu kregen was de kleinste in de hele zaak en je zat met de rug naar het raam of met je gezicht naar een muur. Gelukkig was er nog een andere tafel vrij, maar dit was natuurlijk niet het idee van bijtijds een tafel reserveren en dan ook nog van de bediening de keuze krijgen waar we het liefst willen zitten.
Knusse en fijne plek om te lunchen. Attente bediening en heerlijk eten voor een goede prijs.
Prettige omgeving, aardig personeel en erg lekker gegeten. Patat mooi doorbakken en lekker gekruid, de eigen gemarineerde gebakken aardappeltjes erg lekker. En de cheeseburger tussen een ficcaciabrood een heerlijkheid. Kortom dikke aanrader.
Heerlijke high tea met diverse lekkere hapjes erbijEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid